Bitis

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Bitis dihartikeun salaku bagian suku antara tuur jeung kuriling suku, di tukangeun tulang kering.[1]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. (id)Betis (diakses ping 12 November 2015)


Nulis.jpg