Jangjang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Struktur Jangjang manuk

Jangjang mangrupa bagian sababaraha sato (manuk jeung sajabana) nu dipaké pikeun ngapung.[1]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. (id)Sayap (diakses 8 November 2015)


Nulis.jpg