Ngapung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Kapal nalika ngapung

Ngapung mangrupa hiji kaayaan gerak atawa ngalayang maké tanaga jangjang (ngeunaan manuk jeung sajabana) atawa maké tanaga mesin (ngeunaan kapal ngapung jeung sajabana).[1]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. (id)Terbang (diakses ping 8 November 2015)


Nulis.jpg