Ngapung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kapal nalika ngapung

Ngapung mangrupa hiji kaayaan gerak atawa ngalayang maké tanaga jangjang (ngeunaan manuk jeung sajabana) atawa maké tanaga mesin (ngeunaan kapal ngapung jeung sajabana).[1]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. (id)Terbang (diakses ping 8 November 2015)


Nulis.jpg