Tuur

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Tuur Manusa

Tuur mangrupa sendi pangbadagna dina awak jeung salah sahiji nu pangkompléksna.[1] Tuur mangrupa tempat panggihna antara tulang pingping (femur) jeung tulang kering (tibia) jeung tulang bitis (fibula) nu ditutupan ku batok tuur (patela). Tilu tulang éta saling nyambung jeung ligamén.[1]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. a b (id)Lutut (diakses ping 12 November 2015)


Nulis.jpg