Jarasanda

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Jarasanda (Sanskerta: जरासंध; Jarasandha) nyaéta salah sahiji inohong dina Wiracarita Mahabarata.[1] Manéhna mangrupa hiji raja ti Karajaan Magadha, puteri ti Raja Brihadrata. Jarasanda mangrupa babaturan Sisupala, raja ti Karajaan Chedi.[1] Manéhna mumusuhan jeung Kresna ti Dwaraka.[1] Dina hiji perang, manéhna dipaéhan ku Bima.[1]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. a b c d (id)Jarasanda (diakses 8 November 2015)


Nulis.jpg