Zigot

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Zigot mangrupa hiji sél tunggal, endog anu karak dibuahan.[1]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. (id)Zigot (diakses 10 Desember 2015)


Nulis.jpg


Nulis.jpg