Eukariot

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Eukariot
Klasifikasi ilmiah
Domain: Eukariot
Kingdoms
Animalia - Sato
Fungi
Plantae - Tangkal
Protista

Rujukan[édit | sunting sumber]

  • S. L. Baldauf (2003). The Deep Roots of Eukaryotes. Science 300: 1703-1706 [1]

Artikel ieu ngandung bahan-bahan ti Science Primer nu medal ti NCBI, nu, salaku publikasi pamaréntah AS, aya dina domain publik (1).


Panneau travaux.png Artikel ieu keur dikeureuyeuh, ditarjamahkeun tina basa Inggris.
Bantosanna diantos kanggo narjamahkeun.

[