Amba

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Amba (Sanskerta: अम्‍बा ;Ambā) mangrupa putri cikal ti Raja Karajaan Kasi dina Wiracarita Mahabharata.[1] Bareng jeung tilu adina nu séjén, nyaéta Ambika jeung Ambalika, Amba dibawa ka Hastinapura ku Bisma pikeun diserahkeun ka Satyawati jeung dikawinkeun ka adina nu ngaranna Wicitrawirya, Raja Hastinapura.[1]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. a b (id)Amba (diakses ping 5 November 2015)
Nulis.jpg