Lonjong

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search


Wangun Oval

Lonjong mangrupa sajenis wangun kawas buleud nu diratakeun nepi ka nyarupaan endog atawa elips.[1]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. (en)Oval (diakses 17 Desember 2015)


Nulis.jpg