Lonjong

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Wangun Oval

Lonjong mangrupa sajenis wangun kawas buleud nu diratakeun nepi ka nyarupaan endog atawa elips.[1]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. (en)Oval (diakses 17 Desember 2015)


Nulis.jpg