Pingping

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Pingping dihartikeun salaku suku bagian luhur (tina tuur nepi ka tonggong).[1]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. (id)Paha (diakses 12 November 2015)


Nulis.jpg


Nulis.jpg