Kuningan (logam)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kubus tina Kuningan

Kuningan mangrupa logam nu mangrupa campuran tina tambaga jeung séng.[1] Tambaga mangruopa komponén utama tina kuningan, jeung kuningan biasana diklasifikasikeun salaku paduan tamaga.[1] Warna kuningan rupa-rupa tina coklat kabeureuman poék nepi ka cahya konéng kapérakan.[1]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. a b c (id)Proses Pembuatan Kuningan dari Logam (diakses 20 desember 2015)


Nulis.jpg