Alokasia

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Alocasia
Klasifikasi ilmiah
Karajaan: Plantae
Divisi: Magnoliophyta
Kelas: Liliopsida
Order: Arales
Kulawarga: Araceae
Génus: Alocasia

Alokasia mangrupa salah sahiji tina sababaraha tutuwuhan tropis tina genus Alocasia.[1][2] Tutuwuhan ieu mangrupa tutuwuhan hérbal asiatik tropis nyarupaan taleus bolang (Colocasia) ngan dibédakeun sabab miboga palapah nu gedé.[3]

Tutuwuhan tina génus ieu sok dipelak salaku tutumuhan hias jeung miboga daun nu gedé wangun ati atawa panah.[4] Unggal tutuwuhan tina génus ieu mibanda daun gedé anu katinggal basal jeung jiga parahu boat nu boga buah kabeureuman.[5]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. (en)Alocasia (diakses 10 Desember 2015)
  2. (en)Alocasia (diakses 5 Maret 2016)
  3. (en)Alocasia genus (diakses 5 Maret 2016)
  4. (en)1861668914?/definition?.html Alocasia definition (diakses 5 Maret 2016)
  5. (en)Alocasia Description (diakses 10 Desember 2015)


Nulis.jpg