Génus

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Genus)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Genus (kelas atawa golongan) nyaéta runtuyan dina taksonomi nu aya dina handapeun kulawarga jeung diluhureun spesies.[1] Genus nyaéta hiji tingkatan takson nu diwangun ku hiji atawa leuwih spésiés , nu misah tina kelompok lain ku hiji pamisah anu jelas.[2] satiap ngaran génus patali jeung ngaran spésiés.[2]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. (id)Genus(diakses 16 Mei 2016)
  2. a b Astuti, Lilis Sri. 2007. Klasifikasi Hewan. Jakarta:Kawan Pustaka ISBN 9797572099
Nulis.jpg