Kulawarga

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Kulawarga asalna tina basa Sangsakerta: kula jeung warga "kulawarga" nu hartina "anggota" "kelompok duduluran". Kulawarga nyaéta lingkungan di mana sababaraha urang nu masih miboga hubungan darah, ngahiji.

Kulawarga inti ("nuclear family") eusina bapa, indung, jeung anak-anakna.


Nulis.jpg