Indung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Indung nyaéta kolot awéwé ti anak, boh ngaliwatan hubungan biologis atawa sosial. Umumna, indung miboga peran nu kacida penting dina ngagedékeun budak, tur sesebutan indung ogé bisa dibikeun ka awewe nu lain kolot pituin (biologis) nu bisa ngeusian peran eta. Contona nyaéta kolot angkat (alatan adopsi) atawa indung téré (pamajikan bapa biologis anak).


Nulis.jpg