Génus

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Genus (kelas atawa golongan) nyaéta runtuyan dina taksonomi nu aya dina handapeun kulawarga jeung diluhureun spesies.[1] Genus nyaéta hiji tingkatan takson nu diwangun ku hiji atawa leuwih spésiés , nu misah tina kelompok lain ku hiji pamisah anu jelas.[2] satiap ngaran génus patali jeung ngaran spésiés.[2]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. (id)Genus(diakses 16 Mei 2016)
  2. a b Astuti, Lilis Sri. 2007. Klasifikasi Hewan. Jakarta:Kawan Pustaka ISBN 9797572099
Nulis.jpg