Narkolépsi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Sleep my love, sleep... (8272841123).jpg

Narkolépsi mangrupa gangguan saré kronis nu dicirian ku rasa tunduh dina waktu beurang anu banget jeung panarajang saré anu jadi ujug-ujug.[1] Nu katarajang narkolépsi bakal ngarasa tunduh sapanjang poé, jeung dina kasus narkolépsi nu beurat, manéhna teu sadar bakal saré sababaraha kali dina sapoé.[2]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. (id)Narkolepsi(diasksés 9 Désémber 2015)
  2. (id)Narkolepsi: Gejala, penyebab dan Pengobatannya(diakses 9 Desember 2015)


Nulis.jpg