Babruwahana

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Babruwahana nyaéta salah sahiji inohong dina Wiracarita Mahabarata.[1] Manéhna mangrupa salah sahiji putra Arjuna, anakna jeung Chitrangada, puteri ti Manipur.[1] Babruwahana diadopsi ku akina ti Manipur jeung jadi Raja di dinya.[1] Dina mangsa pamaréntahanana, nagarana makmur jeung kahirupana pinuh ku kajayaan.[1]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. a b c d (id)Babruwahana (diakses ping 9 November 2015)


Nulis.jpg