Pamaké:Febycahyana

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
cahyana febi

Febi Nugraha Sifa Cahyana nyaéta hiji hiji jalma anu gumelar na téh di sukabumi cindek na mah di Parakansalak. Ari pun rama jenenganana téh nyaéta U.Suryana. Ari sapopoéna mah sok kamprang-kimpring méakeun béngsin da ku murah téa mimitina mah, ngan beuki dieu téh beuki mahal jadi wéh cindeten di imah.


Team Barnstar.png BéntangWiki Gawé Bareng
BéntangWiki Gawé Bareng ieu dilélér ka para pamaké anu tas digawé bareng dina ngamekarkeun artikel-artikel. Wilujeng Kang Febycahyana, sadérék parantos mantosan Kang Uchup19 dina ngagarap tugas undak 5 pasanggiri Wiki Sabanda. Mugia tiasa teras masihan kontribusi sareng bantosan ka para pamaké nu sanésna. Cag. --ilhamkang (sawala) 2 Séptémber 2015 00.38 (UTC)
Wiki Sabanda Barnstar.png Wiki Sabanda
"Béntang Wiki Sabanda" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina sayembara nulis "Wiki Sabanda" (Séptémber 2014-Maret 2016) dina Wikipédia basa Sunda. Mugia teras sumanget masihan kontribusi di Wikipedia Basa Sunda. -- ilhamkang (sawala) 26 Maret 2016 05.47 (UTC)