Obrolan pamaké:Febycahyana

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wilujeng sumping di Wikipédia, Febycahyana!


Sampurasun, simkuring baris nyamat anjeun minangka Wikipédiawan.

Wikipédia nyaéta énsiklopédi bébas anu digarap réréongan, terus tumerus diwangun ku sadaya pamaké. Wikipèdia basa Sunda kiwari karak miboga 59.741 artikel, anu ditulis tur dimumulé ku rélawan sapertos anjeun sinareng simkuring. Mangga lakonan lèngkah munggaran anjeun ku sawatara pituduh anu aya di palih katuhu, atawa nulis di kaca Sawala.

Wikipédia dumasar kana prinsip-prinsip dadasar anu dipihormat ku sakumna:

  1. ènsiklopedis tur anteb (ngandelkeun sumber anu sohéh)
  2. juru tèmbong netral (teu ngandung unsur promosi)
  3. watekna nembrak tur mihormat hak cipta (teu asal nyalin atawa plagiat)
  4. étika (kasopanan tur konsénsus)
  5. bébas pikeun ngarobah (nyimpen sakabéh jujutan)

Hayu urang ngaronjatkeun Wikipédia basa Sunda sangkan leuwih hadé, kontribusi anjeun diantos pisan.

Mugia anjeun sugema boh dina macana boh dina nulisna di Wikipédia.

Wilujeng ngontribusi!

Pikeun nanda tangan obrolan, dina panungtung obrolan anjeun ketikeun ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).


Yusup_Ramdani  25 Désémber 2014 12.32 (UTC)

Undak 1[édit sumber]

Bagéa!

Anjeun geus kadaptar jadi pamilon pasanggiri nulis Wiki Sabanda.

  • Pikeun meunangkeun hadiah utama, anjeun kudu ngaliwatan 10 undakan.
  • Ayeuna anjeun bisa migawé undak 1. Katangtuanana bisa ditingali dina kaca katangtuan Undak 1
  • Upama geus nulis artikel, mangga laporkeun dina Kaca Klaim Undak 1

Cag!

~~~~


Kamana Waé?[édit sumber]

Lur!
Kamana waé ieu téh? meni langka hayang tepang ogé. Kuring, jamal jeung kang johan keur ngeureuyeuh artikel kelompok, ngeunaan Républik Rahayat Tiongkok, rujukan utamana didieu. Ditungguan pisan partipasina dina kelompok, ulah poho nulis artikel undak hijina, tong diantep! Nuhun--Yusup_Ramdani  2 Méi 2015 12.57 (UTC)

Idéntitas dina kaca obrolan[édit sumber]

Sampurasun, kang Febycahyana!
Seja ngémutan, upami ngadamel koméntar dina kaca obrolan mugi diwuwuhkeun idéntitasna, carana tiasa nganggo tanda tidle opat kali sapertos kieu: ~~~~. Kanggo info nu lengkepna mangga tingali pituduh kaca obrolan. Nuhun. --ilhamkang (sawala) 13 Méi 2015 23.26 (UTC)

Ronda:Beubeuritan[édit sumber]

Sampurasun, Kang Feby!
Ieu artikel beubeuritan ku simkuring sakedik disarungsum sababaraha kecapna. Umumna mah artikelna tos sae, mung pamilihan istilah hungkul anu rada rancuh.
Mangga tingali parobihanna di dieu. Nuhun --ilhamkang (sawala) 28 Juni 2015 15.22 (UTC)

Ngaronda: Furious 7[édit sumber]

Kang Feby, kumaha damang?
Sip lah, Artikel Furious 7 anu didamel ku Akang tos saé, cekap nyumponan sarat artikel sampurna. Detilna ieu di handap:

  • Gambar - OK
  • minimal 5 kalimah - OK
  • minimal 2 referensi - OK
  • interwiki - OK
  • Wikifikasi - OK

Kantun nambihan 3 artikel deui kanggo nyumponan sarat undak 1 kanggo lolos ka undak 2. Sumanget, Kang! --ilhamkang (sawala) 29 Juni 2015 11.08 (UTC)

Ngaronda: Sunan Kalijaga[édit sumber]

Kang Feby, Artikel Sunan Kalijaga tos OK, mung aya nu kakantun: interwiki. Ku simkuring tos ditambihan interwikina. Kadé ka payunna mah tong hilap nambihan interwiki, nya. Salam -- ilhamkang (sawala) 29 Juni 2015 11.13 (UTC)

Ngaronda: Déddy Mizwar[édit sumber]

Kang Feby, kumaha damang?
Artikel Deddy Mizwar anu tos didamel cekap saé, mung aya sababaraha catetan:

  • Lantaran éjahan, artikelna dialihkeun kaa Déddy Mizwar.
  • Ku simkuring ditambihan interwiki, supados tiasa nyambung kana artikel dina basa nu sanésna.
  • Kategori Jawa Kulon ku simkuring digentos janten Inohong Jawa Kulon.
  • Sumber anu dianggo duanana valid, tiasa dipercaya.

Parobihanna tiasa ditingali dina kaca ieu. Lajengkeun, kang Feby!
-- ilhamkang (sawala) 1 Juli 2015 07.42 (UTC)

Alhamdulillah damang. Muhun kang, siap. Tapi abdi téh kirang uninga kanggé nambihan interwikina kumaha nya? Febycahyana

Uleman Ngabuburit[édit sumber]

Wilujeng énjing Feby,
Dihaturanan sumping dina acara Ngabuburit Bareng Wikipédia nu baris dilaksanakeun dina:

dinten: Rebo, 8 Juli 2015
tempat: Co & Co Working Space Jl. Dipatiukur No. 5 (Dago), Bandung
waktu: Jam 16.00-20.00

Agénda acara:

  1. Silaturahmi antar pamaké Wikipédia
  2. Ngabuburit bari ngédit artikel bareng
  3. Bukber (buka puasa bersama)

Acara ieu dijamin HARATIISSS.
Tong hilap nyandak léptop atanapi gadget nu sanésna nya.
Kanggé kalancaran acara, mangga konfirmasi heula kasumpinganana dina obrolan kaca pamaké sim kuring.
Diantos pisan kasumpinganana. Hatur nuhun --A.R Dipusparaga (sawala) 2 Juli 2015 02.39 (UTC)

énjing téh, aduh, nu mawi meni tebih gening. Bangunna mah moal tiasa dongkap.Febycahyana (sawala) 2 Juli 2015 02.46 (UTC)
Oh kitu. Muhun atuh teu sawios, nu penting nyeratna sing langkung rajin nya. Mugia sanés waktos Kang Féby tiasa ilubiung riung mungpulung dina kempelan nu sanésna. Nuhun pisan tos konfirmasi. :) --A.R Dipusparaga (sawala) 3 Juli 2015 14.17 (UTC)

Ngaronda: Orchidaceae[édit sumber]

Wilujeng siang Febby,
Artikel Orchidaceae tos cekap kanggé nyumponan sarat artikel.

  • Minimal 2 referensi OK
  • Minimal 5 kalimah OK
  • Gambar OK
  • Wikifisasi OK
  • Interwiki OK
  • Kategori OK

Tetep sumanget nya. Kantun 1 artikel deui kanggé lulus undak 1
Salam --A.R Dipusparaga (sawala) 2 Juli 2015 03.54 (UTC)

Ronda Artikel Eko Patrio[édit sumber]

Sampurasun Feby,
Artikel Éko Patrio tos cekap saé, mung aya sababaraha catetan nu kedah diperhatoskeun:

  1. masih kénéh aya kekecapan anu kirang merenah sarta kalangkung diwikifisasi. Ku sim kuring tos diropéa, parobihanana tiasa ditingal di dieu.
  2. Interwikina kalangkung deui nya. Ku sim kuring tos ditambihan.
  3. Kategorina ku sim kuring digentos, parobihanana tiasa ditingal di dieu
  4. Sumber rujukan nu dianggo tos OK, duanana valid.
  5. Usahakeun unggal artikel dilengkepan ku gambar.

Tetep sumanget. Salam --A.R Dipusparaga (sawala) 3 Juli 2015 14.18 (UTC)

1 artikel deui kanggo tiasa lolos ka undak 2[édit sumber]

Kang Feby kumaha damang?
Kantun hiji deui yeuh kanggo ngarengsekeun undak 1. Sumanget nya! --ilhamkang (sawala) 7 Juli 2015 02.57 (UTC)

Laporan Kontribusi Mingguan (29 Juni -5 Juli 2015)[édit sumber]

Sampurasun, Kang Feby!
Ieu hasil laporan kontribusi mingguan Kang Feby ti kaping 29 Juni - 5 Juli 2015:

54 suntingan (sumber)

Mugia tiasa langkung aktif deui nya Kang Feby, langkung saé upami tiasa dugi ka 100 suntingan per mingguna. Cag! --ilhamkang (sawala) 7 Juli 2015 14.50 (UTC)

Re: Undak 1 Feby[édit sumber]

Mangga Feby, ieu hasil pariosan sim kuring kana artikel Féby nu judulna Aksara.

  1. 2 rujukan nu tiasa dipercaya, OK.
  2. Wikifisasi OK
  3. Interwiki OK
  4. Kategori OK
  5. Sacara basa tos saé, mung aya sababara kecap anu kirang merenah. Ku sim kuring tos dilereskeun, parobihanana tiasa ditingal di dieu

Kanggo 4 artikel nu sanésna tos diparios nya, janten mangga ayeuna mah kantun ditambihan deui sumangetna kanggo ngadamel artikel di undak 2. Wilujeng --A.R Dipusparaga (sawala) 4 Agustus 2015 11.31 (UTC)

Wilujeng Anjeun Lulus Undak 1[édit sumber]

Wilujeng!

Anjeun geus lulus undak 1!.

Cag!


--A.R Dipusparaga (sawala) 4 Agustus 2015 11.32 (UTC)

Konfirmasi No HP[édit sumber]

Kanggé kalancaran pengiriman hadiah undak 1 nu mangrupi voucer pulsa saageung Rp 50.000,00 mangga konfirmasi heula nomer hapé Feby anu aktif. Nuhun --A.R Dipusparaga (sawala) 4 Agustus 2015 11.34 (UTC)

Ronda Artikel undak 2[édit sumber]

Sampurasun Feby,
Punten nembé tiasa ngalongokan deui artikel-artikel Feby. Nyanggakeun ah hasil ngarondana.

  1. Artikel Samudra Pasifik tos nyumponan sadaya sarat artikel. Saé.
  2. Artikel Samudra Atlantik ogé tos OK.
  3. Artikel Basa Spanyol tos saé, mung aya sababaraha pilihan kecap nu kirang merenah. Salengkepna tiasa di tingal di dieu.
  4. Artikel Afrika Kalér ogé tos saé, mung tetep aya kekecapan nu kirang merenah. Mangga tiasa ditingal di dieu
  5. Artikel Mikio Aoki tos cekap saé, mung aya sababaraha kecap nu teu acan nganggo wikifisasi. Teras interwikina ogé kalangkung. Ku sim kuring tos ditambihan. Mangga tingal di dieu

Kantun 5 artikel deui sareng 5 koméntar kanggé lulus undak 2. Tetep sumanget nya Feby. Cag ah --A.R Dipusparaga (sawala) 26 Agustus 2015 13.47 (UTC)

Panutupan Wiki Sabanda[édit sumber]

Sampurasun!
Sayembara Wiki Sabanda parantos ditutup kaping 14 Maret 2016 jam 23.59 WIB. Hatur nuhun kana ilubiung sadérék Febycahyana dina ieu sayembara. Sadaya hasil anu parantos dipidamel ku sadérék nuju dirékap.

Hasil ahir tina ieu sayembara diumumkeun langsung dina acara panutupan. Ku kituna, panata calagara Wiki Sabanda seja ngulem sadérék Febycahyana kanggo sumping dina acara nu dimaksad, dina:

Dinten, kaping : Kemis, 24 Maret 2016. '
Jam : 13.00-14.00 WIB
Tempat: Aula Perpustakaan Ajip Rosidi, Jl. Garut No. 2, Kota Bandung.

Sanaos sayembara tos lekasan, kontribusi sadérék dina ngokolakeun Wikipéda teras diantos pisan, sangkan Wikipedia Basa Sunda tiasa teras hirup.

Cag.

Panata Calagara
ilhamkang (sawala) 15 Maret 2016 03.13 (UTC)