Pamaké:JamalSq

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jamal nalika réréndéngan sareng Pupuhu Kwarcab Pramuka Kab. Sukabumi

Jamaludin anu biasa nelah disebut Jamal wungkul nyaéta hiji rumaja anu gumelar di Sukabumi dina ping 30 Méi 1997. Karesepna nyaéta leuleuweungan lantaran geus icikibung dina dunya Pramuka ti keur SD kénéh. Ari harepan mah manéhanana téh bisa méré kontribusi kana Wikipédia basa Sunda.

Targét[édit | édit sumber]

Team Barnstar.png BéntangWiki Gawé Bareng
BéntangWiki Gawé Bareng ieu dilélér ka para pamaké anu tas digawé bareng dina ngamekarkeun artikel-artikel. Wilujeng Kang JamalSq, sadérék parantos mantosan Kang Uchup19 dina ngagarap tugas undak 5 pasanggiri Wiki Sabanda. Mugia tiasa teras masihan kontribusi sareng bantosan ka para pamaké nu sanésna. Cag. --ilhamkang (sawala) 2 Séptémber 2015 00.35 (UTC)
Wiki Sabanda Barnstar.png Wiki Sabanda
"Béntang Wiki Sabanda" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina sayembara nulis "Wiki Sabanda" (Séptémber 2014-Maret 2016) dina Wikipédia basa Sunda. Mugia teras sumanget masihan kontribusi di Wikipedia Basa Sunda. -- ilhamkang (sawala) 26 Maret 2016 05.50 (UTC)