Pamaké:Johan Ibo

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Simkuring jeung Karinding

Simkuring Johan, ti Sukabumi. Ari aktipitas unggal poéna mah nya gudag-gidig wé kaditu-kadieu. Barining gudag-gidig simkuring naratasan grup musik karinding nu ngaranna "KATULAK" (Karinding Tutugan Gunung Salak), susuganan ditonjok congcot. Tah ku tarékah Wikipédia ogé mudah-mudahan simkuring bisa ngadeudeul leuwih loba artikel anu ararécés. Nanjeur!

udagan[édit | édit sumber]

Team Barnstar.png BéntangWiki Gawé Bareng
BéntangWiki Gawé Bareng ieu dilélér ka para pamaké anu tas digawé bareng dina ngamekarkeun artikel-artikel. Wilujeng Kang Johan Ibo, sadérék parantos mantosan Kang Uchup19 dina ngagarap tugas undak 5 pasanggiri Wiki Sabanda. Mugia tiasa teras masihan kontribusi sareng bantosan ka para pamaké nu sanésna. Cag. --ilhamkang (sawala) 2 Séptémber 2015 00.36 (UTC)
Wiki Sabanda Barnstar.png Wiki Sabanda
"Béntang Wiki Sabanda" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina sayembara nulis "Wiki Sabanda" (Séptémber 2014-Maret 2016) dina Wikipédia basa Sunda. Mugia teras sumanget masihan kontribusi di Wikipedia Basa Sunda. -- ilhamkang (sawala) 26 Maret 2016 05.50 (UTC)