Liverpool F.C.

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Liverpool F.C.
Ngaran lengkepLiverpool Football Club
LalandihanThe Reds
Ngadeg3 Juni 1892; 129 kaliwat (1892-06-03)[1]
LapanganAnfield
Lapangan Kapasitas53.394[2]
Nu bogaBandéra Amérika Sarikat Amérika Sarikat Fenway Sports Group
PupuhuBandéra Amérika Sarikat Amérika Sarikat Tom Werner
MénéjerBandéra Jérman Jérman Jürgen Klopp
LigaLiga Utama Inggris
2018–19ke-2, Liga Utama Inggris
Loka raramatClub home page
Kelir tim Kelir tim Kelir tim
Kelir tim
Kelir tim
Kelir kandang
Kelir tim Kelir tim Kelir tim
Kelir tim
Kelir tim
Kelir tandang
Kelir tim Kelir tim Kelir tim
Kelir tim
Kelir tim
Kelir katilu
Usum kiwari

Liverpool Football Club dipikawanoh ogé salaku Liverpool atawa The Reds nyaéta hiji klub sépak bola asal Inggris. Liverpool puseurna nyaéta di Kota Liverpool. Kiwari Liverpool nyaéta pamilon Liga Utama Inggris.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Liverpool Football Club is formed". Liverpool F.C. Diakses tanggal 15 March 2013. Liverpool F.C. was formed on 15 March 1892. It was at John Houlding's house in Anfield Road that he and his closest friends left from Everton FC, formed a new club. 
  2. "Premier League Handbook 2018–19" (PDF). Premier League. Diakses tanggal 30 Juli 2018. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Mangga paluruh émbaran nu langkung seueur ngeunaan Liverpool F.C. ku jalan nyungsi proyék sawargi Wikipedia
Wiktionary-logo-su-without-text.svg Définisi kamus ti Wiktionary
Wikibooks-logo.svg Buku téks ti Wikibooks
Wikiquote-logo.svg Cutatan ti Wikiquote
Wikisource-logo.svg Téks sumber ti Wikisource
Commons-logo.svg Gambar jeung média ti Commons
Wikinews-logo.svg Warta ti Wikinews
Wikiversity-logo-Snorky.svg Sumber pangajaran ti Wikiversity