Valencia CF

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

GOOD MORNING.


Valencia CF atawa Valencia Club de Fútbol nyaéta hiji kleub sépak bola asal Spanyol. Valencia CF maén di Divisi Utama Spanyol, La Liga. Markas Valencia CF nyaéta di kota Valencia, Spanyol.


Nulis.jpg



Citakan:Uncategorized stub