Obrolan pamaké:Johan Ibo

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wilujeng sumping di Wikipédia, Johan Ibo!


Sampurasun, simkuring baris nyamat anjeun minangka Wikipédiawan.

Wikipédia mangrupa énsiklopédi bébas anu digarap réréongan, terus-tumerus diwangun ku sadaya pamaké. Wikipédia basa Sunda kiwari kakarék 55.462 artikel. Sakabéh artikel di Wikipédia basa Sunda ditulis tur dimumulé ku para rélawan siga anjeun. Mangga lakonan léngkah munggaran anjeun ku sawatara pituduh anu aya di lebah katuhu, atawa nulis di kaca Sawala.

Wikipédia neueul kana sawatara prinsip dasar anu dipihormat ku sakumna:

  1. énsiklopedis tur anteb (ngandelkeun sumber anu sohéh)
  2. jihat sawangan nétral (teu ngandung unsur promosi)
  3. watekna nembrak sarta mihormat hak cipta (teu asal nyalin atawa plagiat)
  4. étika (lumuhung kana kasopanan tur konsénsus)
  5. bébas pikeun ngarobah (nyimpen sakabéh jujutan)

Hayu urang ngaronjatkeun Wikipédia basa Sunda sangkan leuwih hadé, kontribusi anjeun diantos pisan. Sangkan leuwih raket deui, dihaturan pisan gabung kana Facebook-icon.png Grup Facebook Wikipédia Basa Sunda

Mugia anjeun sugema boh macana boh nulisna di Wikipédia.

Wilujeng ngontribusi!

Pikeun nanda tangan obrolan, dina panungtung obrolan anjeun ketikeun ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).
don't speak Sundanese?

A.R Dipusparaga (sawala) 30 April 2015 15.38 (UTC)

Wilujeng Sumping di Undak 1[édit sumber]

Bagéa!

Anjeun geus kadaptar jadi pamilon pasanggiri nulis Wiki Sabanda.

  • Pikeun meunangkeun hadiah utama, anjeun kudu ngaliwatan 10 undakan.
  • Ayeuna anjeun bisa migawé undak 1. Katangtuanana bisa ditingali dina kaca katangtuan Undak 1
  • Upama geus nulis artikel, mangga laporkeun dina Kaca Klaim Undak 1

Cag!

~~~~


A.R Dipusparaga (sawala) 30 April 2015 15.39 (UTC)

Sumanget, ngagarap wiki, Kang![édit sumber]

Sampurasun, Kang Johan!
Wilujeng sumping di komunitas wikipedia basa Sunda. Reueus pisan ningali sumanget kang Johan anu ngagedur kanggo ngokolakeun wikipedia basa Sunda. Diantos kontribusina dina pasanggiri Wiki Sabanda, nya kang! --ilhamkang (sawala) 2 Méi 2015 03.45 (UTC)

Ngaronda Undak 1: Hiji artikel deui kang![édit sumber]

Sampurasun, Kang Johan!
Kantun 1 artikel deui kango nyumponan sarat undak 1. Cing sumanget ngadamelna, kang! Salam --ilhamkang (sawala) 27 Méi 2015 15.18 (UTC)

Ronda Undak 1[édit sumber]

Wilujeng wengi Kang Ibo,
Nyanggakeun hasil ngaronda abdi kana artikel-artikel Akang dina undak 1.

  1. Bambang Pamungkas Basana tos saé, ngaguluyur. Rujukan OK, duanana tiasa dipercaya. Katégori wiki OK.
  2. Persipura Jayapura Basana tos saé, raos dibacana. Rujukan OK. Katégori wiki OK.
  3. FC Barcelona imeutan deui kekecapan nu kedah diwikifisasi. Ku simkuring aya sababaraha bagaén nu diropéa, mangga tiasa ditinggal di parobihan
  4. A.S. Roma idem sareng FC Barcelona. Aya sababaraha kecap nu acan diwikifisasi. Mangga tinggal parobihanana
  5. Arsénal F.C. idem sareng FC Barcelona. Mangga tingal parobihan 1 2
  6. Tambihan citakan {{pondok}} kanggo nandaan artikel taratas. Syarat artikel taratas dina pasanggiri Wiki Sabanda tiasa ditingali dina kaca ieu.

Niténan artikel-artikel Akang di undak 1, tina segi basa tos saé pisan kantun sering-sering dilatih nyerat. Artikel tos saluyu sareng kategori nu dianggé. Rujukan ogé tos OK. Cindekna, artikel-artikel Akang tos nyumponan sarat artikel taratas. Teras kanggé ka payunna usahakeun tiap artikel dilengkepan ku gambar.
Tetep sumanget ngéditna nya Kang. Diantos pisan artikel-artikel sanésna.
Salam --A.R Dipusparaga (sawala) 26 Juni 2015 15.40 (UTC)

Wilujeng Anjeun Lulus Undak 1![édit sumber]

Wilujeng!

Anjeun geus lulus undak 1!.

Cag!


A.R Dipusparaga (sawala) 26 Juni 2015 15.44 (UTC)

Hadiah Undak 1[édit sumber]

Wilujeng Kang Ibo, Sadérék tos lulus ti undak 1.
Kanggo hadiah dina undak kahiji, dihaturanan kanggo konfirmasi heula nomer HP anu aktif. Hatur nuhun.
Salam --A.R Dipusparaga (sawala) 26 Juni 2015 15.48 (UTC)

Ronda: Beubeuritan[édit sumber]

Sampurasun, Kang Johan!
Ieu artikel beubeuritan ku simkuring sakedik disarungsum sababaraha kecapna. Umumna mah artikelna tos sae, mung pamilihan istilah hungkul anu rada rancuh.
Mangga tingali parobihanna di dieu. Nuhun --ilhamkang (sawala) 28 Juni 2015 15.22 (UTC)

Konfirmasi No HP[édit sumber]

Wilujeng énjing Kang,
Punten, diantos pisan konfirmasi no HP nu aktif kanggo pengiriman hadiah level 1 (pulsa 50 rébu). Margi nomer nu dilebetkeun ku akang waktos daftar teu tiasa dihubungi.
Hatur nuhun. --A.R Dipusparaga (sawala) 2 Juli 2015 01.09 (UTC)

Uleman Ngabuburit[édit sumber]

Wilujeng énjing Kang Johan,
Dihaturanan sumping dina acara Ngabuburit Bareng Wikipédia nu baris dilaksanakeun dina:

dinten: Rebo, 8 Juli 2015
tempat: Co & Co Working Space Jl. Dipatiukur No. 5 (Dago), Bandung
waktu: Jam 16.00-20.00

Agénda acara:

  1. Silaturahmi antar pamaké Wikipédia
  2. Ngabuburit bari ngédit artikel bareng
  3. Bukber (buka puasa bersama)

Acara ieu dijamin HARATIISSS.
Tong hilap nyandak léptop atanapi gadget nu sanésna nya.
Kanggé kalancaran acara, mangga konfirmasi heula kasumpinganana dina obrolan kaca pamaké sim kuring.
Diantos pisan kasumpinganana. Hatur nuhun --A.R Dipusparaga (sawala) 2 Juli 2015 02.47 (UTC)

Laporan Kontribusi Mingguan (29 Juni -5 Juli 2015)[édit sumber]

Sampurasun, Kang Johan!
Ieu hasil ngaronda kontribusi sadérék ti kaping 29 Juni - 5 Juli 2015:

12 suntingan (sumber)

Ditingal tina aktifitas Kang Johan, rupina kirang kénéh aktif nya. Mugi tiasa langkung aktif deui nya, Kang. Sumanget ah! --ilhamkang (sawala) 7 Juli 2015 14.39 (UTC)

Panutupan Wiki Sabanda[édit sumber]

Sampurasun!
Sayembara Wiki Sabanda parantos ditutup kaping 14 Maret 2016 jam 23.59 WIB. Hatur nuhun kana ilubiung sadérék Johan Ibo dina ieu sayembara. Sadaya hasil anu parantos dipidamel ku sadérék nuju dirékap.

Hasil ahir tina ieu sayembara diumumkeun langsung dina acara panutupan. Ku kituna, panata calagara Wiki Sabanda seja ngulem sadérék Johan Ibo kanggo sumping dina acara nu dimaksad, dina:

Dinten, kaping : Kemis, 24 Maret 2016. '
Jam : 13.00-14.00 WIB
Tempat: Aula Perpustakaan Ajip Rosidi, Jl. Garut No. 2, Kota Bandung.

Sanaos sayembara tos lekasan, kontribusi sadérék dina ngokolakeun Wikipéda teras diantos pisan, sangkan Wikipedia Basa Sunda tiasa teras hirup.

Cag.

Panata Calagara
ilhamkang (sawala) 15 Maret 2016 03.14 (UTC)