Manchester City F.C.

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

GOOD MORNING.


Manchester City Football Club dipikawanoh ogé salaku Man City atawa The Citizens nyaéta hiji kleub sépak bola profésional ti Inggris. Manchester City fokus maén di Liga Premier Inggris. Kleub ini mangrupa kleub sakota jeung Manchester United.


Nulis.jpg



Citakan:Uncategorized stub