Manchester City F.C.

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Manchester City Football Club dipikawanoh ogé salaku Man City atawa The Citizens nyaéta hiji kleub sépak bola profésional ti Inggris. Manchester City fokus maén di Liga Premier Inggris. Kleub ini mangrupa kleub sakota jeung Manchester United.


Emoji u1f604.svg



Citakan:Uncategorized stub