AFC Ajax

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1971 Champions League

Amsterdamsche Football Club Ajax dipikawanoh ogé ku ngaran Ajax Amsterdam, AFC Ajax, atawa Ajax wungkul nyaéta hiji kleub sépak bola ti Amsterdam, Walanda.


Nulis.jpg