Pamaké:Mayuyu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Thaifur (Ipung)2014

Thaifur Abu Yazid (Ipung) lahir di Sukabumi, 25 Juni 1993. Salah saurang mahasiswa UPI Jurusan Pendidikan Bahasa Daerah entragan 2011. Kungsi ilubiung dina pasanggiri nulis Sundapedia 2011.


Logo pasanggiri nulis Wikipédia Sunda "Sundapédia 2011" Pamilon pasanggiri nulis dina Wikipédia Sunda "Sundapédia 2011"
Wiki Sabanda Barnstar.png Wiki Sabanda
"Béntang Wiki Sabanda" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina sayembara nulis "Wiki Sabanda" (Séptémber 2014-Maret 2016) dina Wikipédia basa Sunda. Mugia teras sumanget masihan kontribusi di Wikipedia Basa Sunda. -- ilhamkang (sawala) 26 Maret 2016 05.53 (UTC)