Pamaké:Litautami

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Assalamu'alaikum, sampurasun! Tepangkeun wasta pun Lita Utami nenehna Lita. Kawitna ti Kuningan, lahir ping 10 Juni 1995. Ayeuna simkuring keur nyear elmu di salasahiji paguron luhur nya eta di UPI Departemen Pendidikan Bahasa Daerah. Ayeuna simkuring geus semester 3.

Lita Utami
Wiki Sabanda Barnstar.png Wiki Sabanda
"Béntang Wiki Sabanda" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina sayembara nulis "Wiki Sabanda" (Séptémber 2014-Maret 2016) dina Wikipédia basa Sunda. Mugia teras sumanget masihan kontribusi di Wikipedia Basa Sunda. -- ilhamkang (sawala) 26 Maret 2016 05.52 (UTC)