Obrolan pamaké:Litautami

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wilujeng Sumping di Wikipedia![édit sumber]

Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké Litautami ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :


Pikeun nanda tangan dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde). --A.R Dipusparaga (sawala) 23 Oktober 2015 07.01 (UTC)

Wilujeng sumping di undak 1[édit sumber]

Bagéa!

Anjeun geus kadaptar jadi pamilon pasanggiri nulis Wiki Sabanda.

  • Pikeun meunangkeun hadiah utama, anjeun kudu ngaliwatan 10 undakan.
  • Ayeuna anjeun bisa migawé undak 1. Katangtuanana bisa ditingali dina kaca katangtuan Undak 1
  • Upama geus nulis artikel, mangga laporkeun dina Kaca Klaim Undak 1

Cag!

~~~~


--A.R Dipusparaga (sawala) 6 Nopémber 2015 15.15 (UTC)

Damel Artikel Langsung dina Kaca Artikel[édit sumber]

Sampurasun Litautami!

Hatur nuhun parantos ngawitan nyerat dina Wikipedia. Mung artikel Obrolan_kategori:Pamilon_pasanggiri_Wiki_Sabanda upami badé, sakedahna mah langsung diserat dina kaca Upacara ngeuyeuk seureuh. Tapi kumargi artikelna tos aya dina kaca Ngeuyeuk seureuh, janten saéna mah digabungkeun baé.

Cobi ilikan kaca Wikipedia:Wiki_Sabanda/Pitulung kanggo ngawitan ngadamel artikel anyar. Cag! --ilhamkang (sawala) 4 Désémber 2015 11.55 (UTC)

Ngarapihkeun Artikel[édit sumber]

Simkuring parantos ngaropéa artikel Upacara ngeuyeuk seureuh kanggo conto, cobi tingali hasil éditanna. --ilhamkang (sawala) 4 Désémber 2015 14.46 (UTC)

Sumuhun, hatur nuhun. --Litautami (sawala) 8 Désémber 2015 07.54 (UTC)

Koderan[édit sumber]

Tingali geura iyeu Serenity (sawala) 9 Désémber 2015 04.08 (UTC)

Panutupan Wiki Sabanda[édit sumber]

Sampurasun!
Sayembara Wiki Sabanda parantos ditutup kaping 14 Maret 2016 jam 23.59 WIB. Hatur nuhun kana ilubiung sadérék Litautami dina ieu sayembara. Sadaya hasil anu parantos dipidamel ku sadérék nuju dirékap.

Hasil ahir tina ieu sayembara diumumkeun langsung dina acara panutupan. Ku kituna, panata calagara Wiki Sabanda seja ngulem sadérék Litautami kanggo sumping dina acara nu dimaksad, dina:

Dinten, kaping : Kemis, 24 Maret 2016. '
Jam : 13.00-14.00 WIB
Tempat: Aula Perpustakaan Ajip Rosidi, Jl. Garut No. 2, Kota Bandung.

Sanaos sayembara tos lekasan, kontribusi sadérék dina ngokolakeun Wikipéda teras diantos pisan, sangkan Wikipedia Basa Sunda tiasa teras hirup.

Cag.

Panata Calagara
ilhamkang (sawala) 15 Maret 2016 03.18 (UTC)