Pamaké:Dian Émbarsari

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nuju Nikahan dina kaping 22 Oktober kamari 2014

Dian Émbarsari téh nyaéta wanoja anu dibabarkeun di Sukabumi kaping 07 Juli taun 1991. Dian téh Putri ka 4 ti Ibu Tuti Supriyati sareng Bapa Misbah (alm). Karesepna Dian nyaéta olahraga sareng naék gunung (hiking) téa.

Wiki Sabanda Barnstar.png Wiki Sabanda
"Béntang Wiki Sabanda" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina sayembara nulis "Wiki Sabanda" (Séptémber 2014-Maret 2016) dina Wikipédia basa Sunda. Mugia teras sumanget masihan kontribusi di Wikipedia Basa Sunda. -- ilhamkang (sawala) 26 Maret 2016 05.45 (UTC)