Politeknik Pajajaran

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dialihkeun ti Politeknik pajajaran)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Gedung Direktorat Politeknik Pajajaran Bandung

Politéknik pajajaran nyaéta salah sahiji paguron luhur anu aya di komplék Grand surapati core Jalan Phh Mustafa no 155 Bandung.[1] Poljan (Politéknik pajajaran) geus boga pangalaman leuwih ti 20 taun nu matak ngajadikeun Poljan jadi salah sahiji politéknik nu pangkolotna anu aya di Indonésia, program unggulana nepi ka kiwari nyaéta kuliah singket 2 taun pikeun meunangkeun gelar DIII.[1]

Rupa-rupa jurusan[édit | édit sumber]

Jurusan atau prodi anu di tawarkeun ku ieu Politéknik gé aya sababaraha macem di antarana nyaéta: Akuntansi perpajakan, perbankan, manajemén perhotelan, sekretari jeung téknik komputer. Fasilitas nu bisa di paké ku unggal jurusan gé kaasup cukup lengkep, jiga kelas anu aya ''projector'' jeung ''AC'', lab komputer, lab bank mini, lab akuntansi, lab koperasi, lab sekertari, ''mini gym'' jeung lain sajabana.[2].
Hiji deui kaunggulan Politéknik pajajaran téh salian ti kuliah singketna nyaéta ayana kerja sama jeung sababaraha paguron luhur di koréa ngeunaan beasiswa jeung patukeuran mahasiswa.[2] Dua paguron luhur Koréa anu boga kerja sama jeung poljan nyaéta ''Mokwon university'' jeung ''Ansan university'' anu siap narima mahasiswa Politéknik pajajaran nu hayang nuluykeun kuliahna ka S1, nu matak di ieu politéknik aya hiji kagiatan nu ngarana Korean club pikeun mahasiswana anu boga kahayang di ajar bahasa jeung budaya Koréa leuwih jero langsung ti pangajar asli urang Koréa.[2]

Contac person[édit | édit sumber]

  • Twiteer : @poljanbdg[1]
  • Facebook : politeknik pajajaran[1]
  • Youtube : Poljan TV[1]
  • Whatsup : 081802015555[1]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. a b c d e f Politeknik Pajajaran.2014.Artikel kampus.Bandung:
  2. a b c / sekilas poljan(diakses 6 Januari 2015)