Pamaké:Rakhmanhakim

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tepas Ngawangkong Tawis Katineung Artikel Konstribusi Kotak Pamaké  
Rakhmanhakim.jpg
WilujengSumping.gif
Ngeunaan Imam Rakhman Hakim


Imam Rakhman Hakim (Rakhman) nya éta Jajaka anu babar di Kabupatén Bogor tahun 1991 katukang. Iwal ti kungsi jadi pamilon dina pasanggiri nulis dina Wikipedia basa Sunda, kungsi ogé jadi wawakil Indonesia pikeun pasanggiri perkusi The Pyeongtaek Percussion Art Festival 2012 sarta The Cheonan World Dance Festival 2013 di Korea Selatan Flag of South Korea (WFB 2004).gif.

Kungsi ogé jadi Wakil I Jajaka Lambang bogor.jpg Kabupaten Bogor 2012. Kagiatan organisasina ayeuna nya éta jadi Pupuhu Paguyuban Mojang Jajaka Kabupaten Bogor.

Bouncywikilogo.gif