Pamaké:Rakhmanhakim/Kotakuser

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tepas Ngawangkong Tawis Katineung Artikel Konstribusi Kotak Pamaké  


Basa
id Pengguna merupakan penutur ibu bahasa Indonesia
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.
ja-1 この利用者は簡単日本語を話します。
jv-1 Panganggé puniki gadhah kawruh dhasar basa Jawi.
ar-1 هذا المستخدم يعرف مبادئ العربية.
Bibit Tungturunan
West Java coa.png Pamaké ieu asli urang "Jawa Kulon"
Lambang bogor.jpg Pamaké ieu dumuk di "Kabupatén Bogor"
Lambang Kabupaten Subang.jpeg Pamaké ieu boga getih tungturunan ti "Kabupatén Subang"
Logo Kabupaten kuningan.jpg Pamaké ieu boga getih tungturunan ti "Kabupatén Kuningan"
Pangajén
Logo pasanggiri nulis Wikipédia Sunda "Sundapédia 2011" Pamilon pasanggiri nulis dina Wikipédia Sunda "Sundapédia 2011"
Logo pasanggiri nulis Wikipédia Sunda "Wiki Sabanda" Pamilon pasanggiri nulis dina Wikipédia Sunda "Wiki Sabanda"
Sipat jeung Karesep
Cigarette.jpg Pamaké bisa hirup tampa roko jeung kopi. A small cup of coffee.JPG
Jaipongan Bunga Tanjung 02.jpg Pamaké ieu resep kana sagala rupa anu aya patalina jeung "Ibing"
Male.svg Pamaké ieu "Lalaki"
Coat of arms of Egypt (Official).svg Pamaké ieu resep ka sagala rupa budaya "Mesir"
Kacapi-bridges.jpg Pamaké ieu resep ka "Seni Cianjuran"
Villa Isola BW.jpg Pamaké ieu kungsi sakola di "UPI Bumi Siliwangi"
Aksara Sunda dasar.svg Pamaké ieu bisa maca "Aksara Sunda Baku"
Music lesson Staatliche Antikensammlungen 2421.jpg Pamaké ieu resep pisan "Musik"