Karéta api Malabar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Malabar
KA Malabar ML-BD-PSE.jpg
KA Malabar ngaliwat di wates DAOP 2 jeung DAOP 1 di daérah Sukaséuri, Cikampék
Informasi
Sistem Karéta api antar kota
Kelas éksekutip-bisnis-ékonomi
Status Beroperasi
Lokal Daop 8 Surabaya
Stasion terminus Stasion Pasar Senén
Stasion Malang
Operasi
Dibuka 30 April 2010 (dibuka kalawan ruteu Bandung-Malang)
1 Désémber 2019 (ruteuna dipanjangan nepi ka Pasar Senén)
Dipiboga ku PT Kereta Api Indonesia
Operator Daérah Operasi VIII Surabaya
Karakter lintas pagunungan
Lokomotip CC201, CC203, CC206
Data téhnis
Lébar sepur 1.067 mm
Gancangna operasional 60-90 km/jam
Titik pangluhurna +848 m (Nagrég)

Karéta api Malabar (Aksara Sunda Baku: ᮊᮛᮦᮒ ᮃᮕᮤ ᮙᮜᮘᮁ) nyaéta karéta api campuran nu ngahubungkeun Stasion Pasar Senén jeung Stasion Malang liwat Bandung-Tasikmalaya-Kroya-Kutoarjo-Kediri.[1] Karéta ieu jadi karéta api hiji-hijina anu ngarangkéy kabéh kelas (éksekutip-bisnis-ékonomi).[1] Karéta ieu dioperasikeun ku Daop 8 Surabaya.[1]

Asalna,karéta ieu ngalayanan ruteu Bandung-Malang, ngan ti mimiti 1 Désémber 2019, ku lantaran PT Kereta Api Indonesia medalkeun Grafik Perjalanan Kereta Api (GAPEKA) 2019, karéta ieu ruteuna dipanjangan nepi ka Stasion Pasar Senén, pikeun ngakomodir panumpang nu ti Bandung atawa daérah Priangan Wétan ka Jakarta, atawa sabalikna.[2]

Asal-usul ngaran[édit | édit sumber]

Kecap "Malabar" asalna ti ngaran gunung di Kabupatén Bandung, tapi aya nu nyebutkeun kecap "Malabar" téh mangrupa akronim ti ngaran stasion pangeureunan ahir, nyaéta MALANG BANDUNG JAKARTA.[1]

Stasion nu dilayanan[édit | édit sumber]

Spesifikasi karéta[édit | édit sumber]

  • Lokomotip CC203 atawa CC206
  • 4 karéta éksekutip (K1 ML)
  • 2 karéta bisnis (K2 ML)
  • 2 karéta ékonomi (K3 ML)
  • 1 karéta makan pembangkit (MP2 ML)
  • 1 karéta bahasi (B SBI/ML)[1]

Katerangan:

  • KA Malabar mangrupa hiji-hijina KA anu ngarangkéan sakabéh kelas, nyaéta ékonomi (AC), bisnis, éksekutip, jeung barang dina hiji rangkéan
  • Lamun KA Malabar teu ngagunakeun Karéta Makan Pembangkit kalawan gantina badé Mawa Karéta Pembangkit (P) jeung Karéta Makan Éksekutip (M1)

Jadwal[édit | édit sumber]

Karéta api Malabar berangkat ti Stasion Pasar Senén soré, nepi ka Stasion Malang béurang, jeung sabalikna.[1] Jadwal nu leuwih lengkepna tingali di Wikipédia basa Indonésia.

Insidén[édit | édit sumber]

  • Dina poé Jumat, tanggal 4 April 2014, KA Malabar tiguling di daérah Tasikmalaya, Jawa Kulon antara pétak Stasion Ciawi-Cirahayu di km 244.[4] Nepi ka kiwari, 4 korban dilaporkeun téwas, 2 korban séjénna kacepét kénéh di antara karéta nu tiguling.[4] KA Malabar ieu tiguling lantaran aya urug.[4] Diwartakeun karéta ieu tiguling ka jurang.[4] Korban-korban KA Malabar éta dibawa ka Puskésmas Ciawi.[4] Kajadian ieu terjadi tabuh 18.30 WIB.[4]

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Karéta Api

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d e f Peresmian KA Malabar (id) diakses tanggal 26 Desember 2015
  2. Media, Kompas Cyber. "Daftar KA Baru yang Berangkat dari Stasiun Gambir dan Pasar Senen Per 1 Desember 2019 Halaman all". KOMPAS.com (dalam Indonesian). Diakses tanggal 2019-12-07. 
  3. http://www.stasiunbandung.com/ (id) diakses tanggal 26 Desember 2015
  4. a b c d e f http://news.liputan6.com/read/2032662/ini-penyebab-tergulingnya-kereta-malabar-di-tasikmalaya (id) diakses tanggal 26 Desember 2015

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs resmi PT KAI


KA Galunggung Nagreg.jpg