Stasion Maos

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stasion Maos
Logo PT Kereta Api Indonesia (Persero).png
PapanNamaStasiun MA.png
  • Singgetan: MA
  • Nomor: 2016
Stasiun Maos.jpg
Stasion Maos
Lokasi
PropinsiJawa Tengah
KabupaténCilacap
KacamatanMaos
DésaKarangreja
Kodeu pos53272
Koordinat7°37′09″S 109°08′22″E / 7.6190643°S 109.139396°E / -7.6190643; 109.139396Koordinat: 7°37′09″S 109°08′22″E / 7.6190643°S 109.139396°E / -7.6190643; 109.139396
Informasi séjén
OperatorDaérah Operasi V Purwokerto
Kelas stasion[1]Badag tipeu C
Tingkat kaluhuran+8 m
Perenahna[2]
LayananPurwojaya (régulér jeung tambahan), Lodaya (iwal ti régulér jadwal isuk-isuk, peuting, sarta tambahan jadwal isuk-isuk arah Bandung jeung tambahan jadwal isuk-isuk arah Solo), Mutiara Selatan (arah Bandung), Wijayakusuma, Pasundan (régulér jeung tambahan), Kahuripan, Kutojaya Selatan (régulér jeung tambahan), Serayu, sarta KA ketel/angkutan BBM
Pamesenan tikétSistem tikét online, ngalayanan pamesenan langsung di lokét. Aya fasilitas ala bandara mangrupa check-in mandiri pikeun nyitak boarding pass.
Konstruksi jeung fasilitas
Jumlah jalur7 (jalur 2: sepur lurus)
Jumlah péron4 (hiji péron sisi jeung tilu péron pulo nu sarua-rua rada pendék)
Fasilitas anu aya di stasion ieu:
Logo PT KAI (Persero).svg
Fasilitas parkir: Aya
Toilét: Aya
Boarding pass: Aya
Tempat ibadah: Aya

Stasion Maos (MA) nyaéta stasion karéta api kelas badag tipeu C anu perenahna di Karangreja, Maos, Cilacap. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +8 m ieu kaasup ka Daérah Operasi V Purwokerto. Kira-kira 100 m ti stasion ieu aya jambatan panjang anu meuntasan Walungan Cisarayu. Stasion ieu miboga tujuh jalur karéta api kalawan jalur 2 minangka sepur lurus sarta jalur 6 jeung 7 pikeun bongkar muat angkutan BBM.

Di kuloneun stasion ini aya pacabangan ka Stasion Cilacap. Unikna, ngan babaraha ratus méter ti pacabangan ka arah Cilacap ieu geus aya stasion deui, nyaéta Stasion Kasugihan, anu bisa katempo ti jero KA anu ngaliwat di pacabangan ka arah Banjar.

Stasion ieu mangrupa stasion terminus pikeun karéta api kétél/BBM ruteu Maos-Kroya-Tegal pp. Berangkat dari dépot Pertamina anu aya di kalér-kulon stasion, tuluy ka arah wétan nepi Kroya, tungtungna di Tegal liwat Purwokerto-Slawi.[3]

Sajarah[édit | édit sumber]

Stasion Maos, 1910-an

Stasion ieu kira-kira geus aya ti saprak pangwangunan jalur karéta api Cilacap–Kroya–Kutoarjo–Yogyakarta di tanggal 20 Juli 1887. Pangwangunan ieu kaasup nyieun jalur cabang ka Kota Purworejo nu dibuka di tanggal nu sarua.[4]

Stasion anu asalna miboga gaya arsitéktur Indische Empire SS ieu kungsi dieundeurkeun ku lini anu gedé di tanggal 15 Mei 1923.[5] Wangunan stasion asli geus runtuh sarta kudu diwangun deui. Sanajan wangunan asli stasion ieu diruntuhkeun alatan dianggap ngabahayakeun pamaké jasa SS harita, nepi ka kiwari aya bagian anu masih kénéh asli, saperti ateup overkapping stasion anu bentukna ngalengkung.

Wangunan Stasion Maos anu runtuh, tuluy diruntuhkeun lantaran gempa 15 Mei 1923.

Baheula aya pacabangan jalur ti stasion ieu ka Purwokerto jeung Wonosobo anu diwangun ku Serajoedal Stoomtram Maatschappij.[6] Baheula jalur éta dipaké pikeun ngangkut tiwu, ngan kiwari geus euweuh. Jalurna dinonaktipkeun alatan dibongkar ku pagawé romusha Jepang di taun 1943.

Layanan karéta api[édit | édit sumber]

Panumpang[édit | édit sumber]

Kelas éksekutip[édit | édit sumber]

Purwojaya (régulér jeung tambahan), jurusan Cilacap jeung jurusan Kroya nyambung ka Jakarta liwat Purwokerto-Cirebon

Kelas campuran[édit | édit sumber]

Kelas ékonomi AC[édit | édit sumber]

Barang[édit | édit sumber]

KA kétél/angkutan BBM, jurusan Kroya nyambung ka Tegal liwat Slawi

Persilangan dan persusulan[édit | édit sumber]

KA Lodaya jurusan Solo (KA 82) silang jeung KA Turangga jurusan Bandung (KA 49) anu ngaliwat langsung.

Jadwal karéta api[édit | édit sumber]

Ieu jadwal karéta api panumpang anu eureun di Stasion Maos per 29 Méi 2019 (révisi Gapéka 2017).

  • KA Régulér
No. KA KA Jurusan Kelas Datang Berangkat
82 Lodaya Solo Balapan (SLO) Éksekutip & Ékonomi AC Prémium 00.06 00.12
204 Kutojaya Selatan Kutoarjo (KTA) Ékonomi AC 02.23 02.25
114/111 Mutiara Selatan Bandung Hall (BD) Éksekutip & Ékonomi AC Prémium 03.20 03.22
7094/7091 Wijayakusuma Cilacap (CP) 04.14 04.16
58/59 Purwojaya Éksekutip Satwa 04.29 04.31
220/221 Serayu Kroya (KYA) nyambung ka Purwokerto (PWT) Ékonomi AC 07.05 07.07
218/215 Jakarta Pasar Senen (PSE) 07.39 07.41
203 Kutojaya Selatan Bandung Kiaracondong (KAC) 10.59 11.01
180 Pasundan Surabaya Gubeng (SGU) 11.25 11.27
80 Lodaya Solo Balapan (SLO) Éksekutip & Ékonomi AC Prémium 12.31 12.33
7092/7093 Wijayakusuma Surabaya Gubeng (SGU) nyambung ka Banyuwangi Baru (BW) 14.35 14.37
60/57 Purwojaya Kroya (KYA) nyambung ka Jakarta Gambir (GMR) Éksekutip Satwa 14.55 14.58
179 Pasundan Bandung Kiaracondong (KAC) Ékonomi AC 17.10 17.12
222/219 Serayu Jakarta Pasar Senen (PSE) 17.39 17.41
216/217 Kroya (KYA) nyambung ka Purwokerto (PWT) 18.57 18.59
181 Kahuripan Bandung Kiaracondong (KAC) 21.09 21.11
182 Blitar (BL) 23.33 23.35
  • KA Tambahan (beroperasi pas keur lebaran jeung natal-taun baru; kadang ogé pas poé libur nasional atau ahir pekan nu tangtu)
No. PLB KA Jurusan Kelas Datang Berangkat
7019 Lodaya Tambahan Bandung Hall (BD) Éksekutip & Bisnis 01.30 01.35
7022 Solo Balapan (SLO) 01.34 01.37
7046 Kutojaya Selatan Tambahan Kutoarjo (KTA) Bisnis & Ékonomi AC 05.18 05.20
7018/7015A Purwojaya Tambahan Kroya (KYA) nyambung ka Jakarta Gambir (GMR) Éksekutip Satwa 08.45 08.48
7036A Pasundan Tambahan Surabaya Gubeng (SGU) Ékonomi AC 12.18 12.20
7045 Kutojaya Selatan Tambahan Bandung Kiaracondong (KAC) Bisnis & Ékonomi AC 13.38 13.41
7035A Pasundan Tambahan Ékonomi AC 15.46 15.48
7016A/7017 Purwojaya Tambahan Cilacap (CP) Éksekutip Satwa 22.27 22.29

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia. 
  2. Subdit Jalan Rel dan Jembatan (2004). Buku Jarak Antarstasiun dan Perhentian. Bandung: PT Kereta Api (Persero). 
  3. Majalah KA Edisi September 2014
  4. Staatsspoorwegen (1921-1932). Verslag der Staatsspoor-en-Tramwegen in Nederlandsch-Indië 1921-1932. Batavia: Burgerlijke Openbare Werken. 
  5. Stehn, C.E. (1923). "De aardbeving van Maos op 15 Mei 1923". de Mijningenieur 4. 
  6. Zuhdi, Susanto (2002). Cilacap (1830-1942): bangkit dan runtuhnya suatu pelabuhan di Jawa. Jakarta: Gramedia. 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs resmi KAI dan jadwal kereta api tahun 2017-2019

Jalur karéta api Kasugihan-Kroya
Stasion saméméhna:
Stasion Kasugihan
Stasion saenggeusna:
Stasion Sikampuh
Jalur karéta api Maos-Purwokerto Timur
Stasion saméméhna:
-
Stasion saenggeusna:
Halteu Pasar Maos
Stasiun Selatan Bandung.jpg