Stasion Sikampuh

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stasion Sikampuh
Logo PT Kereta Api Indonesia (Persero).png
PapanNamaStasiun SKP.png
  • Singgetan: SKP
  • Nomor: 2017
Lokasi
PropinsiJawa Tengah
KabupaténCilacap
KacamatanKroya
DésaSikampuh
Kodeu pos53282
Koordinat7°37′33″S 109°11′51″E / 7.6257957°S 109.197498°E / -7.6257957; 109.197498Koordinat: 7°37′33″S 109°11′51″E / 7.6257957°S 109.197498°E / -7.6257957; 109.197498
Informasi séjén
OperatorDaérah Operasi V Purwokerto
Kelas stasion[1]III/kecil
Tingkat kaluhuran+8 m
Perenahna[2]km 396+495 lintas Bogor-Bandung-Banjar-Kutoarjo-Yogyakarta
LayananNgan pikeun pasilangan jeung pasusulan antar karéta api.
Konstruksi jeung fasilitas
Jumlah jalur3 (jalur 2: sepur lurus)
Jumlah péron3 (hiji péron sisi nu pendék jeung dua peron pulo nu rada pendék)

Stasion Sikampuh (SKP) nyaéta stasion karéta api kelas III/leutik anu perenahna di Sikampuh, Kroya, Cilacap. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +8 m ieu kaasup ka Daérah Operasi V Purwokerto. Stasion ieu miboga tilu jalur kalawan jalur 2 minangka jalur lurus. Stasion ieu ngan ngalayanan pasilangan atawa pasusulan antar karéta api. Kungsi aya rencana pikeun nyieun shortcut ti stasion ieu ka Stasion Randegan sangkan karéta api anu ti Bandung ka Purwokerto atawa sabalikna teu kudu langsir heula di Stasion Kroya.

Pasilangan[édit | édit sumber]

Insidén[édit | édit sumber]

Di tanggal 20 Juni 2015 jam 08.20 WIB, patugas juru penilik jalan/JPJ Stasion Sikampuh, Adi Wahyu Pamungkas, manggihan batu gedé ngaganjel di pétak jalur Sikampuh-Maos anu ukuranna 45 × 30 séntiméter. Diganjelna batu éta cenah mangrupa usaha sabotaseu jalan rél. Posisi batu aya di deukeut jambatan kalawan nomer bangunan hikmat (BH) 1556 di km 395+½, saenggeus kitu, tuluy langsung dilaporkeun ka otoritas pusat Daérah Operasi V Purwokerto. Padahal, KA Semen Holcim bakal ngaliwat ti Maos jam 09.30 WIB sarta KA Lodaya bakal ngaliwat ogé 30 menit saenggeusna. Surono, manajer corporate communication Daop V, yakin yén éta mangrupa upaya sabotaseu.[3]

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Karéta api

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia. 
  2. Subdit Jalan Rel dan Jembatan (2004). Buku Jarak Antarstasiun dan Perhentian. Bandung: PT Kereta Api (Persero). 
  3. Suara Merdeka: Diduga Upaya Sabotase, Rel KA Diganjal Batu

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs Resmi PT Kereta Api Indonesia

Jalur karéta api Kasugihan-Kroya
Stasion saméméhna:
Stasion Maos
Stasion saenggeusna:
Stasion Kroya
Stasiun Selatan Bandung.jpg