Karéta api Kahuripan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Kahuripan
Karéta api Kahuripan berangkat ti Stasion Purwosari
Informasi
Sistem Karéta api antar kota
Kelas Ékonomi
Status Beroperasi
Lokal Daop 7 Madiun
Stasion terminus Stasion Blitar
Stasion Kiaracondong
Operasi
Pamilik PT KAI
Operator Daérah Operasi VII Madiun
Karakter lintas pagunungan
Lokomotip CC201, CC203, CC206
Data teknis
Lébar sepur 1.067 mm
Titik pangluhurna +848 (Nagrég)

Karéta api Kahuripan nyaéta karéta api kelas ékonomi anu ngahubungkeun Stasion Blitar jeung Stasion Kiaracondong.[1] Karéta ieu dioperasikeun ku Daop 7 Madiun.[1]

Ti mimiti 1 April 2017, KA Kahuripan diperpanjang ruteuna jadi nepi ka Stasion Blitar, anu asalna ngan nepi ka Stasion Kediri.[2]

Stasion nu dilayanan[édit | édit sumber]

Spesifikasi karéta[édit | édit sumber]

  • Lokomotip CC201, CC203, CC206
  • 5-6 karéta ékonomi (K3)
  • 1 karéta makan pembangkit (KMP3)
  • 1 karéta aling-aling (B)[3]

Jadwal[édit | édit sumber]

Karéta api Kahuripan dijalankeun tengah peuting, boh nu berangkat di Kiaracondong, boh nu berangkat ti Kediri.[1] Jadwal nu leuwih lengkepna tingali di Wikipédia Basa Indonésia.

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Karéta Api

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c Informasi dan jadwal KA Kahuripan (id) diaksés tanggal 27 Desember 2015
  2. KA Kahuripan perpanjang rute dari Bandung hingga ke Blitar (id) diaksés tanggal 12 Agustus 2017
  3. a b Jadwal dan tiket KA Kahuripan (id) diakses tanggal 27 Desember 2015

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs resmi PT KAI


Jreast e257 door.jpg