Daérah Operasi II Bandung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
PT Kereta Api Indonesia (Persero)
Daérah Operasi II Bandung
Logo PT KAI (Persero).svg
PT Kereta Api Indonesia (Persero)
Daérah Operasi II Bandung
Kantor Daop/Divre
Provinsi Jawa Barat
Kota Bandung
Kacamatan Sumurbandung
Kalurahan Babakanciamis
Alamat Jalan Stasiun Selatan No. 25 Bandung [1]
Kode pos 40181[1]
Informasi séjén
Singgetan Daop/Divre BD
Stasion pangluhurna
  1. +848 m (Nagrég)
  2. +818 m (Lebakjero)
Layanan Tingali di handap
Karakteristik jalur Jalur manggunung-gunung
Wates kacepatan tertinggi nu diijinkeun 60 s.d. 80 km/jam

Daérah Operasi II Bandung atawa Daop 2 Bandung atawa Daop II BD nyaéta daérah operasina PT KAI pikeun ngaoperasikeun layanan karéta.[1] Kantor daop II Bandung aya di Bandung.[1]

Layanan[édit | édit sumber]

Karéta nu dioperasikeun ku daop 2 Bandung[1][édit | édit sumber]

Kelas Éksekutip[édit | édit sumber]

Campuran[édit | édit sumber]

Karéta Lokal[édit | édit sumber]

Karéta nu dioperasikeun ku daop séjén[édit | édit sumber]

Kelas Éksekutip[édit | édit sumber]

Kelas Ékonomi[édit | édit sumber]

Campuran[édit | édit sumber]

Karéta Lokal[édit | édit sumber]

Daptar jalur[édit | édit sumber]

Jalur aktip[édit | édit sumber]

Jalur non-aktip[édit | édit sumber]

Stasion karéta api[édit | édit sumber]

Ngaran stasion, dituturkeun jeung kodeu stasion.

Katerangan

  • Stasion badag ditulis kandel déngdék
  • Stasion manengah ditulis kandel.
  • Stasion leutik ditulis normal.
  • Stasion jeung jalur nu geus teu aktip ditulis '’déngdék’’.

Daptar dipo jeung subdipo[édit | édit sumber]

  • Dipo Bandung
  • Subdipo Purwakarta
  • Subdipo Cianjur
  • Subdipo Cibatu
  • Subdipo Tasikmalaya
  • Subdipo Banjar[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d e f "Situs Resmi PT. Kereta Api". Diakses tanggal 17-10-12. 
  2. a b Majalah KA edisi Mei 2015

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs resmi PT KAI

KA Galunggung Nagreg.jpg