Daérah Operasi II Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
PT Kereta Api Indonesia (Persero)
Daérah Operasi II Bandung
Logo PT KAI (Persero).svg
PT Kereta Api Indonesia (Persero)
Daérah Operasi II Bandung
Kantor Daop/Divre
ProvinsiJawa Barat
KotaBandung
KacamatanSumurbandung
KalurahanBabakanciamis
AlamatJalan Stasiun Selatan No. 25 Bandung [1]
Kode pos40181[1]
Informasi séjén
Singgetan Daop/DivreBD
Stasion pangluhurna
  1. +848 m (Nagrég)
  2. +818 m (Lebakjero)
LayananTingali di handap
Karakteristik jalurJalur manggunung-gunung
Wates kacepatan tertinggi nu diijinkeun60 s.d. 80 km/jam

Daérah Operasi II Bandung atawa Daop 2 Bandung atawa Daop II BD (Aksara Sunda: ᮓᮆᮛᮂ ᮇᮕᮨᮛᮞᮤ ᮲ ᮘᮔ᮪ᮓᮥᮀ) nyaéta daérah operasina PT KAI pikeun ngaoperasikeun layanan karéta.[1] Kantor daop II Bandung aya di Bandung.[1]

Layanan[édit | édit sumber]

Karéta nu dioperasikeun ku daop 2 Bandung[1][édit | édit sumber]

Kelas Éksekutip[édit | édit sumber]

Campuran[édit | édit sumber]

Karéta Lokal[édit | édit sumber]

Karéta nu dioperasikeun ku daop séjén[édit | édit sumber]

Kelas Éksekutip[édit | édit sumber]

Kelas Ékonomi[édit | édit sumber]

Campuran[édit | édit sumber]

Karéta Lokal[édit | édit sumber]

Daptar jalur[édit | édit sumber]

Jalur aktip[édit | édit sumber]

Jalur non-aktip[édit | édit sumber]

Stasion karéta api[édit | édit sumber]

Ngaran stasion, dituturkeun jeung kodeu stasion.

Katerangan

  • Stasion badag ditulis kandel déngdék
  • Stasion manengah ditulis kandel.
  • Stasion leutik ditulis normal.
  • Stasion jeung jalur nu geus teu aktip ditulis '’déngdék’’.

Daptar dipo jeung subdipo[édit | édit sumber]

  • Dipo Bandung
  • Subdipo Purwakarta
  • Subdipo Cianjur
  • Subdipo Cibatu
  • Subdipo Tasikmalaya
  • Subdipo Banjar[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d e f "Situs Resmi PT. Kereta Api". Diakses tanggal 17-10-12. 
  2. a b Majalah KA edisi Mei 2015

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs resmi PT KAI

KA Galunggung Nagreg.jpg