Halteu Leuwigoong

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stasion Leuwigoong
Logo PT Kereta Api Indonesia (Persero).png
PapanNamaStasiun LO.png
  • Singgetan: LO
  • Nomor: 1612
Lokasi
PropinsiJawa Kulon
KabupaténGarut
KacamatanLeuwigoong
DésaLeuwigoong
Kodeu pos44192
Informasi séjén
OperatorDaérah Operasi II Bandung
Kelas stasion[1]Halteu
Tingkat kaluhuran+617 m
Perenahna[2]km 210+958 lintas BogorBandung
BanjarKutoarjoYogyakarta
LayananLokal Bandung Raya (Cibatu - Padalarang) jeung Lokal Cibatu
Konstruksi jeung fasilitas
Jumlah jalur1
Jumlah péron1
Tipeu pasinyalan-

Halteu Leuwigoong (LO) atawa nyaéta halteu karéta api aktip anu perenahna di Leuwigoong, Garut. Halteu ieu ngan boga hiji jalur lurus. Halteu ieu ogé ngan buka pas aya karéta anu rék datang. Halteu ieu dilayanan ku Karéta api lokal Cibatu-Padalarang jeung Karéta api lokal Cibatu.

Halteu ieu ngan boga hiji jalur. Halteu ieu ogé teu boga PPKA sarta sistem wésel jeung pasinyalan.

Karéta api[édit | édit sumber]

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Karéta api

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia. 
  2. Subdit Jalan Rel dan Jembatan (2004). Buku Jarak Antarstasiun dan Perhentian. Bandung: PT Kereta Api (Persero). 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs resmi PT Kereta Api Indonesia

Jalur karéta api Padalarang-Kasugihan
Stasion saméméhna:
Stasion Karangsari
Stasion saenggeusna:
Stasion Cibatu


Stasiun Selatan Bandung.jpg