Halteu Leuwigoong

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stasion Leuwigoong
  • Singgetan: LO
  • Nomor: 1612
Lokasi
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Garut
Kacamatan Leuwigoong
Désa Leuwigoong
Kodeu pos 44192
Informasi séjén
Operator Daérah Operasi II Bandung
Kelas stasion[1] Halteu
Tingkat kaluhuran +617 m
Perenahna[2] km 210+958 lintas BogorBandung
BanjarKutoarjoYogyakarta
Layanan Lokal Bandung Raya (Cibatu - Padalarang) jeung Lokal Cibatu
Konstruksi jeung fasilitas
Jumlah jalur 1
Jumlah péron 1
Tipeu pasinyalan -

Halteu Leuwigoong (LO) atawa nyaéta halteu karéta api aktip anu perenahna di Leuwigoong, Garut. Halteu ieu ngan boga hiji jalur lurus. Halteu ieu ogé ngan buka pas aya karéta anu rék datang. Halteu ieu dilayanan ku Karéta api lokal Cibatu-Padalarang jeung Karéta api lokal Cibatu.

Halteu ieu ngan boga hiji jalur. Halteu ieu ogé teu boga PPKA sarta sistem wésel jeung pasinyalan.

Karéta api[édit | édit sumber]

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Karéta api

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia. 
  2. Subdit Jalan Rel dan Jembatan (2004). Buku Jarak Antarstasiun dan Perhentian. Bandung: PT Kereta Api (Persero). 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs resmi PT Kereta Api Indonesia

Jalur karéta api Padalarang-Kasugihan
Stasion saméméhna:
Stasion Karangsari
Stasion saenggeusna:
Stasion Cibatu


Stasiun Selatan Bandung.jpg