Stasion Bogor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Stasion Bogor
Bogor sta 050508-8744.jpg
Stasion Bogor keur wengi, 2005
Lokasi
Propinsi Jawa Kulon
Kota Bogor
Kacamatan Bogor Tengah
Sejarah
Informasi Séjén
Operator Daérah Operasi I Jakarta
Kode stasion BOO
Kaluhuran +246 m
Layanan Karéta rel listrik Jabodetabék

Stasion Bogor (kode: BOO) nya éta hiji stasion karéta di Kota Bogor, Indonésia nu diwangun dina taun 1881. Stasion nu aya dina kaluhuran +246 M ieu ngalayanan Karéta rél listrik (KRL) nu ngalayanan wewengkon Jabodetabek, nya éta ka Stasion Jakarta Kota jeung Stasion Jatinegara. Sababaraha ratus méter di stasion ieu aya Stasion Bogor Palédang anu husus ngalayanan Karéta api Pangrango jeung Karéta api Siliwangi.

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan


Jalur karéta api Manggarai-Padalarang
Stasion saméméhna:
Stasion Cilebut
Stasion salajengna:
Stasion Palédang


Batutulis Station.jpg

6°35′39″S 106°47′27″E / 6.594078°S 106.790822°E / -6.594078; 106.790822