Stasion Bogor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Stasion Bogor
Bogor sta 050508-8744.jpg
Stasion Bogor keur peuting, 2005
Lokasi
Propinsi Jawa Kulon
Kota Bogor
Kacamatan Bogor Tengah
Sejarah
Informasi Séjén
Operator Daérah Operasi I Jakarta
Kode stasion BOO
Kaluhuran +246 m
Layanan KRL Jabodetabék

Stasion Bogor (kode: BOO) nya éta hiji stasion karéta di Kota Bogor, Indonésia nu diwangun dina taun 1881. Stasion nu aya dina kaluhuran +246 M ieu dilayanan ku KRL Jabodetabék jurusan Stasion Jakarta Kota jeung Stasion Jatinegara. Sababaraha ratus méter di belah kidul stasion ieu aya Stasion Bogor Palédang anu husus ngalayanan Karéta api Pangrango jurusan Stasion Sukabumi.

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan
Jalur karéta api Manggarai-Padalarang
Stasion saméméhna:
Stasion Cilebut
Stasion saenggeusna:
Stasion Palédang


Batutulis Station.jpg

6°35′39″S 106°47′27″E / 6.594078°S 106.790822°E / -6.594078; 106.790822