Stasion Manggarai

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stasion Manggarai
Logo PT Kereta Api Indonesia (Persero).png
PapanNamaStasiun MRI.png
  • Singgetan: MRI
  • Nomor: 0440
Stasiun Manggarai dengan Papan Nama Terbaru versi 2017.jpg
Stasion Manggarai nu tos dipasang Papan Ngaran Anyar versi 2017
Lokasi
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Kidul
Alamat Jalan Manggarai Utara 1
Kodeu pos 12850
Informasi séjén
Operator Daérah Operasi I Jakarta
Kelas stasion[1] Badag tipeu A
Tingkat kaluhuran +13 m
Perenahna[2]
  • km 9+890 lintas JakartaManggaraiBogor
  • km 6+026 lintas TanahabangManggarai
  • km 0+010 lintas ManggaraiJatinegara
  • km 0+000 lintas Manggarai–Dipo KRL Bukit Duri
Layanan KRL Commuter Line
Pamesenan tikét Ngan ngalayanan kartu single trip/multi trip Commuter Line
Operasi
  Stasion saméméhna     KRL Jabodetabék     Station sanggeusna  
Bogor–Jatinegara
Depok–Jatinegara
Angke–Nambo
Bogor–Jakarta Kota
Depok–Jakarta Kota
Bekasi–Jakarta Kota
Manggarai
Cikarang–Jakarta Kota
Manggarai
  Layanan hubung  
  Stasion saméméhna     Transjakarta     Station sanggeusna  
Koridor 4
Nyambung di: Manggarai
Tipeu pasinyalan Éléktrik tipeu Kyosan K5B[3]
Lokasi dina peta
Lua error in Modul:Location_map at line 417: Unable to find the specified location map definition. Neither "Module:Location map/data/Jakarta" nor "Template:Location map Jakarta" exists.
Pintu asup Stasion Manggarai, 2019

Stasion Manggarai (MRI) nyaéta stasion karéta api kelas badag tipeu A anu perenahna di Manggarai, Tebet, Jakarta Kidul. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +13 méter ieu kaasup ka Daérah Operasi I Jakarta sarta mangrupa stasion karéta api panggedéna di DKI Jakarta.

Stasion ieu ngan ngalayanan KRL Commuter Line jurusan Bogor, Dépok, Jatinegara, Jakarta Kota, jeung Bekasi. Letak stasion aya di pasimpangan tujuh: ka Jatinegara, Jakarta Kota, Tanah Abang, Bogor, dipo KRL Bukit Duri, Pengawas Urusan Karéta, serta Balai Yasa Manggarai.

Stasion Manggarai miboga 10 jalur karéta api. Tujuh jalur digunakeun pikeun ngalayanan KRL Commuter Line, sedAngkéun tilu sésana digunakeun pikeun langsiran ka Pengawas Urusan Karéta, Dipo Bukit Duri jeung ke Balai Yasa Manggarai. Jalur 1 jeung 2 digunakeun pikeun KA Commuter Line Jakarta Kota–Bekasi sarta KA Commuter Loopline. Jalur 3 jeung 4 digunakeun minangka jalur lurus pikeun karéta api jarak jauh sarta pikeun ngalayanan KA Commuter Line Jakarta Kota–Bekasi. Jalur 5, 6, jeung 7 digunakeun pikeun ngalayanan KA Commuter Line Jakarta Kota–Bogor sarta KA Commuter Loopline.

Kiwari stasion ieu geus boga underpass saperti di Stasion Pasar Senén, sangkan ngagampilkeun panumpang pikeun leumpang ka péron kalawan teu ketinggaleun karéta.[4] Euweuh karéta api jarak jauh anu eureun di stasion ieu, iwal ti lamun aya terjadi pasilangan atawa pasusulan antarkaréta api.

Sajarah[édit | édit sumber]

Pangwangunan Stasion Manggarai taun 1910-an.

Wewengkon Manggarai, enggeus dipikawanoh mimiti abad ka-17. Harita tempat éta mangrupa padumukan sarta pasar budak asal Manggarai, Florés, tuluy mekar jadi Gementee Meester Cornelis. Sanajan jalur Batavia-Buitenzorg diwangun ku Nederlands-Indische Spoorweg Maatschappij (NIS) taun 1873, di daérah ieu karék diwangun stasion Manggarai taun 1914 sarta réngsé dina 1 Méi 1918.[5]

Ti saprak diwangun, euweuh parobahan nu gedé dina wangunan stasion ieu. Harita keur diresmikeun, wangunan ieu sabenerna mah pangwangunanna can bérés kabéh. Atap beusi teu bisa didatAngkéun lantaran kaburu kajadian Perang Dunya I. Ti mimiti 1913, Staatsspoor en Tramwegen (SS, baheulana Staatsspoorwegen) ngawasaan sakabéh jalur KA di Batavia jeung Meester Cornelis. SS tuluy nata ulang jalur KA di dua kotapraja éta, diantarana ngabongkar stasion Bukitduri (kiwari jadi dipo KRL) eks-NIS sarta ngawangun stasion anyar di Manggarai. Pangwangunan ieu dipingpin ku arsiték Walanda, Ir. J. van Gendt. Manéhna ogé ngaarsitékan sakola atikan perkeretaapian jeung imah-imah dinas pagawé di sabudeureun kompléks stasion.[5]

Stasion ieu jadi saksi bisu perjuangan bangsa Indonésia tanggal 3 Januari 1946, karéta luar biasa (KLB) ngangkut rombongan Présidén Soekarno ka Kota Yogyakarta. Di dieu, sagala persiapan anu rasiah dilakukeun. Jéngjréngan gerbong barang disimpen di jalur 1. Pas jam 7 peuting, KLB maju lalaunan ti arah Pegangsaan ngaliwatan jalur 4.[5]

Rencana[édit | édit sumber]

Tanggal 12 Agustus 2016, PT KAI Commuter Jabodetabék sarta komunitas pecinta KRL Commuter Line ngayakeun sawala ngeunaan rencana mekarkeun stasion Manggarai. Pikeun ngajawab keluhan antrian panumpang KCJ anu tuluy ngaronjat unggal taunna, solusi jalur dwiganda (double-double track) Cikarang-Manggarai dikeureuyeuh. Salian ti éta, stasion Manggarai bakal dijieun bertingkat, jadi karéta api jarak jauh jeung KRL Commuter Line boga jalurna sorangan. Diharepkeun stasion Manggarai bakal jadi stasion pusat pikeun KRL Commuter Line.[6]

Fasilitas séjén[édit | édit sumber]

KRL JR Seri 205 keur eureun di Stasion Manggarai
Stasion Manggarai, 2010

Stasion Manggarai sakaligus jadi dipo paranti nyimpen karéta-karéta jarak jauh. Lobs karéta kelas éksekutip, bisnis jeung ékonomi diparkir di stasion ieu anu engkéna bakal dipaké di Stasion Pasar Senén atawa Stasion Gambir. Stasion ieu ogé bakal jadi stasion ahir pikeun Karéta api Bandara Soekarno-Hatta

Digigireun dipo jeung stasion Manggarai, aya Balai Yasa Manggarai, anu jadi béngkél pikeun perawatan rutin sarta ngoméan karéta-karéta panumpang. Tuluy, teu jauh di beulah kidul stasion ieu, aya dipo KRL Bukit Duri, tempat nyimpen sarta ngarawat karéta rel listrik. Awalna dipo ieu ogé nyimpen lokomotip diesel, ngan kiwari kabéhanana dipindahkeun ka dipo Jatinegara jeung Tanah Abang.

Ti saprak dioperasikeunna Commuter Line, stasion ieu jadi beuki padet. Jumlah panumpang nu naék jeung nu turun anu loba ngabalukarkeun pausahaan réstoran jeung patokoan waralaba internasional muka cabsng di dieu.

Layanan karéta api[édit | édit sumber]

Lolobana karéta api anu eureun nyaéta KRL Commuter Line jurusan Bogor, Nambo, Bekasi, Cikarang, Dépok, Jakarta Kota, Angké jeung Jatinegara liwat Kampung Bandan. Kadang sok aya KLB (karéta luar biasa) anu mawa rangkéan KRL ruksak ka pabrik PT INKA di Madiun. Kadang ogé sok aya rangkéan KRL anyar anu karék datang ti Jepang anu diparkir di dieu saacan dibawa ka Depo Bukit Duri atawa Dipo Dépok.

Stasion Manggarai kiwari geus teu ngalayanan deui karéta jarak jauh sanggeus berlakuna Gapeka 2015, karéta api Argo Parahyangan geus teu eureun deui di Manggarai. Baheula, stadion ieu ngalayanan KRD ékonomi Manggarai-Nambo pp. Ngan layanan ieu ditutup taun 2006 kusabab rangkéan karéta anu geus kolot. Pétak rél Citayam-Nambo kiwari geus diaktipkeun deui, sarta geus dipasangan kabel listrik aliran atas, jadi KRL bisa asup. Kiwari pétak ieu geus dilayanan ku KRL Jabotabék rélasi Nambo-Angké pp sarta karéta api angkutan barang.

KRL Commuter Line[édit | édit sumber]

Antarmoda pangrojong[édit | édit sumber]

Jenis angkutan umum Trayék Jurusan
Mikrolet[7] M34 Terminal Manggarai-Pancoran-Terminal Pasar Minggu
Kopaja[8] 66 Terminal Manggarai–Terminal Blok M (via Gatot Subroto, Sudirman)
66 AC Terminal Manggarai–Terminal Blok M patas AC (via Gatot Subroto, Sudirman)
620 Terminal Manggarai–Terminal Blok M (via Kapten Tendean)
MetroMini[8] 17 Terminal=Senén–Cikini–Terminal Manggarai
49 Terminal Pulo Gadung–Rawamangun–Terminal Manggarai
60 Terminal Kampung Melayu–Supomo–Terminal Manggarai
61 Terminal Kampung Melayu–Bukit Duri–Terminal Manggarai
62 Terminal Pasar Minggu–Terminal Manggarai
Transjakarta Roundeltjk4.png Pulo Gadung 2–Dukuh Atas 2
TU GAS-Kuningan Timur
4B (MiniTrans) Manggarai–Universitas Indonésia
6F Manggarai–Ragunan
6M (MiniTrans) Manggarai–Blok M
RoyalTrans Manggarai–Bekasi (via Bekasi Wétan)

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia. 
  2. Subdit Jalan Rel dan Jembatan (2004). Buku Jarak Antarstasiun dan Perhentian. Bandung: PT Kereta Api (Persero). 
  3. antaranews.com. "Sistem persinyalan Manggarai-Jatinegara diperbarui". Antara News. Diakses tanggal 2019-02-27. 
  4. "Melihat Underpass Stasion Manggarai yang Ramai Jadi Perbincangan". Detikcom. 20 Maret 2017. Diakses tanggal 3 Agustus 2017. 
  5. a b c Majalah KA Edisi Agustus 2014
  6. PT KCJ Mengadakan Focus Group Discussion bersama Pengguna KRL
  7. "Mikrolet – TransportUmum – Jakarta". www.transportumum.com (dalam en-US). Diakses tanggal 2018-06-27. 
  8. a b "Rute Metro Mini dan Kopaja di Jakarta". e-transportasi. http://www.etransportasi.com/2017/02/rute-metro-mini-dan-kopaja-di-jakarta.html. Diakses pada 2018-06-27 

Pranala luar[édit | édit sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan


Jalur karéta api Manggarai-Jatinegara
Stasion saméméhna:
-
Stasion saenggeusna:
Stasion Jatinegara
Jalur karéta api Tanah Abang-Manggarai
Stasion saméméhna:
Stasion Mampang
Stasion saenggeusna:
-
Jalur karéta api Jakarta Kota-Manggarai
Stasion saméméhna:
Stasion Cikini
Stasion saenggeusna:
-
Jalur karéta api Manggarai-Padalarang
Stasion saméméhna:
-
Stasion saenggeusna:
Stasion Tebet


Stasiun Selatan Bandung.jpg