Budak

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Barudak keur arulin di lingkungan anu kumuh, Jakarta, 2005
Barudak di Madagaskar, 2011
Barudak anu maké seragam sakola dasar sabot upacara bandéra di Indonesia, 2020.

Budak (jamak: barudak) atawa lemesna: Murangkalih (jamak: marurangkalih) nyaéta saurang lalaki atawa awéwé anu can sawawa atawa can ngalaman pubertas (can balég). Budak ogé mangrupa katurunan kadua, kecap "budak" nujul kana lawan tina kolot.

Tempo ogé[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

Tutumbu kaluar[édit | édit sumber]