Stasion Lélés

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stasion Lélés
Logo PT Kereta Api Indonesia (Persero) 2020.svg
PapanNamaStasiun LL.png
  • Singgetan: LL
  • Nomor: 1609
Stasiun Leles Depan.jpg
Stasion Lélés ditempo ti hareup
Lokasi
PropinsiJawa Kulon
KabupaténGarut
KacamatanKadungora
DésaKadungora
Kodeu pos44153
Koordinat7°05′04″S 107°53′59″E / 7.08435°S 107.899708°E / -7.08435; 107.899708Koordinat: 7°05′04″S 107°53′59″E / 7.08435°S 107.899708°E / -7.08435; 107.899708
Sajarah
Dibuka1889
Informasi séjén
OperatorDaérah Operasi II Bandung
Kelas stasion[1]III/leutik
Tingkat kaluhuran+697 m
Perenahna[2]km 202+960 lintas BogorBandung
BanjarKutoarjoYogyakarta
LayananLokal Bandung Raya (Cibatu - Padalarang)
Lokal Cibatu
Pamesenan tikétSistem tikét thermal
Konstruksi jeung fasilitas
Jumlah jalur2
Jumlah péron2
Tipeu pasinyalanMékanik
Fasilitas anu aya di stasion ieu:
Logo PT Kereta Api Indonesia (Persero) 2020.svg
Fasilitas parkir: Aya
Toilét: Aya
Lokasi dina peta
Stasion Lélés is located in Kabupatén Garut
Stasion Lélés
Stasion Lélés
Calon panumpang KA lokal Cibatu keur ngadagoan karéta di stasion Lélés

Stasion Lélés (LL) nyaéta stasion karéta api anu perenahna di Kadungora, Garut. Stasion ieu boga dua jalur, jalur 1 minangka jalur lurus. Sanajan diaranan stasion Lélés, stasion ieu perenahna di Kacamatan Kadungora, beulah kalér Kacamatan Lélés. Stasion ieu dilayanan ku Karéta api lokal Cibatu-Padalarang jeung karéta api lokal Cibatu.

Karéta api[édit | édit sumber]

Éksekutip jeung Bisnis AC[édit | édit sumber]

Ékonomi AC[édit | édit sumber]

Lokal Ékonomi AC[édit | édit sumber]

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Karéta api

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia. 
  2. Subdit Jalan Rel dan Jembatan (2004). Buku Jarak Antarstasiun dan Perhentian. Bandung: PT Kereta Api (Persero). 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs resmi PT Kereta Api Indonesia

Jalur karéta api Padalarang-Kasugihan
Stasion saméméhna:
Stasion Nagrég
Stasion saenggeusna:
Stasion Karangsari