Stasion Lélés

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stasion Lélés
  • Singgetan: LL
  • Nomor: 1609
Stasiun Leles Depan.jpg
Stasion Lélés ditempo ti hareup
Lokasi
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Garut
Kacamatan Kadungora
Désa Kadungora
Kodeu pos 44153
Sajarah
Dibuka 1889
Informasi séjén
Operator Daérah Operasi II Bandung
Kelas stasion[1] III/leutik
Tingkat kaluhuran +697 m
Perenahna[2] km 202+960 lintas BogorBandung
BanjarKutoarjoYogyakarta
Layanan Lokal Bandung Raya (Cibatu - Padalarang)
Lokal Cibatu
Pamesenan tikét Sistem tikét thermal
Konstruksi jeung fasilitas
Jumlah jalur 2
Jumlah péron 2
Tipeu pasinyalan Mékanik
Fasilitas anu aya di stasion ieu:
Logo PT KAI (Persero).svg
Fasilitas parkir: Aya
Toilét: Aya
Calon panumpang KA lokal Cibatu keur ngadagoan karéta di stasion Lélés

Stasion Lélés (LL) nyaéta stasion karéta api anu perenahna di Kadungora, Garut. Stasion ieu boga dua jalur, jalur 1 minangka jalur lurus. Sanajan diaranan stasion Lélés, stasion ieu perenahna di Kacamatan Kadungora, beulah kalér Kacamatan Lélés. Stasion ieu dilayanan ku Karéta api lokal Cibatu-Padalarang jeung karéta api lokal Cibatu.

Karéta api[édit | édit sumber]

Éksekutip jeung Bisnis AC[édit | édit sumber]

Ékonomi AC[édit | édit sumber]

Lokal Ékonomi AC[édit | édit sumber]

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Karéta api

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia. 
  2. Subdit Jalan Rel dan Jembatan (2004). Buku Jarak Antarstasiun dan Perhentian. Bandung: PT Kereta Api (Persero). 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs resmi PT Kereta Api Indonesia

Jalur karéta api Padalarang-Kasugihan
Stasion saméméhna:
Stasion Nagrég
Stasion saenggeusna:
Stasion Karangsari


Stasiun Selatan Bandung.jpg