Stasion Lélés

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stasion Lélés
  • Singgetan: LL
  • Nomor: 1609
Stasiun Leles Depan.jpg
Stasion Lélés ditempo ti hareup
Lokasi
PropinsiJawa Kulon
KabupaténGarut
KacamatanKadungora
DésaKadungora
Kodeu pos44153
Sajarah
Dibuka1889
Informasi séjén
OperatorDaérah Operasi II Bandung
Kelas stasion[1]III/leutik
Tingkat kaluhuran+697 m
Perenahna[2]km 202+960 lintas BogorBandung
BanjarKutoarjoYogyakarta
LayananLokal Bandung Raya (Cibatu - Padalarang)
Lokal Cibatu
Pamesenan tikétSistem tikét thermal
Konstruksi jeung fasilitas
Jumlah jalur2
Jumlah péron2
Tipeu pasinyalanMékanik
Fasilitas anu aya di stasion ieu:
Logo PT KAI (Persero).svg
Fasilitas parkir: Aya
Toilét: Aya
Calon panumpang KA lokal Cibatu keur ngadagoan karéta di stasion Lélés

Stasion Lélés (LL) nyaéta stasion karéta api anu perenahna di Kadungora, Garut. Stasion ieu boga dua jalur, jalur 1 minangka jalur lurus. Sanajan diaranan stasion Lélés, stasion ieu perenahna di Kacamatan Kadungora, beulah kalér Kacamatan Lélés. Stasion ieu dilayanan ku Karéta api lokal Cibatu-Padalarang jeung karéta api lokal Cibatu.

Karéta api[édit | édit sumber]

Éksekutip jeung Bisnis AC[édit | édit sumber]

Ékonomi AC[édit | édit sumber]

Lokal Ékonomi AC[édit | édit sumber]

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Karéta api

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia. 
  2. Subdit Jalan Rel dan Jembatan (2004). Buku Jarak Antarstasiun dan Perhentian. Bandung: PT Kereta Api (Persero). 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs resmi PT Kereta Api Indonesia

Jalur karéta api Padalarang-Kasugihan
Stasion saméméhna:
Stasion Nagrég
Stasion saenggeusna:
Stasion Karangsari


Stasiun Selatan Bandung.jpg