Karéta api lokal Bandung Raya

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lokal Bandung Raya
KA Lokal Bandung Raya Cimahi.jpg
KA Lokal Bandung Raya nepi di stasion Cimahi
Informasi
Sistem Karéta api lokal
Kelas Ékonomi
Status Beroperasi
Lokal Daop 2 Bandung
Stasion terminus Stasion Cicaléngka
Stasion Padalarang
Operasi
Dipiboga ku PT Kereta Api Indonesia
Operator Daérah Operasi II Bandung
Karakter Karéta api lokal komuter
Lokomotip CC201, CC203
Data téhnis
Lébar sepur 1.067 mm
Gancangna operasional 60-90 km/jam
Titik pangluhurna +709 (Bandung)

Karéta api lokal Bandung Raya nyaéta karéta api lokal komuter nu ngahubungkeun Stasion Padalarang jeung Stasion Cicaléngka, sarta hiji lalampahan ngamimitian sarta nungtungan ti Stasion Cibatu jeung Stasion Purwakarta.[1] Karéta ieu dioperasikeun ku Daérah Operasi II Bandung.[1]

Rangkéan[édit | édit sumber]

  • 3 Rangkéan ti Daop 1 Jakarta
  • 1 Rangkéan eks. KA Patas AC
  • 1 Rangkéan eks. KA Penataran Éksprés

Sakabéh rangkéan ngagunakeun AC.[1]

Spésifikasi karéta[édit | édit sumber]

  • Lokomotip CC201, CC203, atawa CC206
  • 7 karéta ékonomi (K3 BD)
  • 1 karéta makan pembangkit/karéta pembangkit (KMP3/KP3 BD)[1]

Stasion nu dilayanan[édit | édit sumber]

Jadwal[édit | édit sumber]

KA Lokal Bandung Raya dijalankeun 20 kali.[2] Jadwal nu leuwih lengkepna tingali di Wikipédia Basa Indonésia.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d Informasi dan jadwal KA Lokal Bandung Raya (id) diakses tanggal 28 Desember 2015
  2. a b Jadwal KA Lokal Bandung Raya (id) diakses tanggal 27 Desember 2015

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs resmi PT KAI

KA Galunggung Nagreg.jpg