Stasion Maswati

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stasion Maswati
  • Singgetan: MSI
  • Nomor: 1412
Lokasi
PropinsiJawa Kulon
KabupaténBandung Kulon
KacamatanCikalong Wétan
DésaMandalasari
Sajarah
Dibuka1902
Informasi séjén
OperatorDaérah Operasi II Bandung
Kelas stasion[1]III/leutik
Tingkat kaluhuran+499 m
Perenahna[2]km 140+086 lintas JakartaJatinegara
CikampékPurwakartaPadalarang
LayananLokal Bandung Raya (Purwakarta - Cicaléngka) jeung Lokal Cibatu
Konstruksi jeung fasilitas
Jumlah jalur2
Jumlah péron2
Tipeu pasinyalanÉléktrik
Fasilitas anu aya di stasion ieu:
Logo PT KAI (Persero).svg
Fasilitas parkir: Aya

Stasion Maswati (MSI) nyaéta stasion karéta api anu perenahna di Mandalasari, Cikalong Wétan, Bandung Kulon. Stasion ieu boga tilu jalur, anu jalur 2 na jadi sepur lurus. Stasion ieu dilayanan ku Karéta api lokal Purwakarta-Cicaléngka jeung Karéta api lokal Cibatu.

Karéta api[édit | édit sumber]

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Karéta api

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia. 
  2. Subdit Jalan Rel dan Jembatan (2004). Buku Jarak Antarstasiun dan Perhentian. Bandung: PT Kereta Api (Persero). 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs resmi PT Kereta Api Indonesia

Jalur karéta api Cikampék-Padalarang
Stasion saméméhna:
Stasion Réndéh
Stasion saenggeusna:
Stasion Sasaksaat


Stasiun Selatan Bandung.jpg