Cikalong Wétan, Bandung Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cikalong Wétan
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténBandung Kulon
Lega112,93 Kilométer pasagi
Pangeusi123.973 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.17.04
Désa/kalurahan-

Cikalong Wétan nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung Kulon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Sakola Luhur di Cikalongwetan[édit | édit sumber]

  1. Sekolah Tinggi Ilmu Administrasi Cimahi, nu pusatna di Cimahi, Cabangna di SDN 2 Cikalong Wétan, Bandung Cikalong Wétan
  2. Universtas Bale Bandung (UNIBBA), nu cabangna di SMA KP Cikalong Wétan