Cikalong Wétan, Bandung Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Cikalong Wétan

Peta lokasi Kacamatan Cikalong Wétan
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung
Camat -Tono Nurpomo
Lega 112,93 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 123.973 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Cikalong Wétan nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung Kulon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Sakola Luhur di Cikalongwetan[édit | édit sumber]

  1. Sekolah Tinggi Ilmu Administrasi Cimahi, nu pusatna di Cimahi, Cabangna di SDN 2 Cikalong Wétan, Bandung Cikalong Wétan
  2. Universtas Bale Bandung (UNIBBA), nu cabangna di SMA KP Cikalong Wétan


 t·s·é 

Cikalong Wétan, Kabupatén Bandung Kulon, Jawa Kulon

Kacamatan: Cikalong | Cipada | Ciptagumati | Cisomang Barat | Ganjarsari | Kanangasari | Mandalamukti | Mandalasari | Mekarjaya | Puteran | Rendé | Ténjolaut | Wangunjaya |

Citakan:Ngamprah, Bandung Kulon