Jalur karéta api Cikampék-Padalarang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jalur karéta api Cikampék–Padalarang
COLLECTIE TROPENMUSEUM Spoorbrug bij Sasaksaät West-Java TMnr 60020285.jpg
Jambatan karéta api Cikubang taun 1915-1918
Informasi
Sistem Jalur karéta api rél berat
Status Beroperasi
Stasion terminus Cikampék
Padalarang
Jumlah stasion 13 stasion aktip
Operasi
Dibuka 27 Désémber 1902
Dipiboga ku Ditjen KA, Kemenhub RI
Operator PT Kereta Api Indonésia
Daérah Operasi II Bandung
Karakter Rél lintas pegunungan
Data téhnis
Lébar sepur 1.067 mm
Gancangna operasional 60 - 90 km/jam

Jalur karéta api Cikampék-Padalarang ngahubungkeun Stasion Cikampék jeung Stasion Padalarang sarta jadi jalur utama karéta api anu ngahubungkeun Jakarta jeung Bandung. Jalur ieu kaasup Daérah Operasi II Bandung sarta kasohor minangka jalur anu pungkal-péngkol nembus gunung jeung pasir sarta ngaliwatan lembah anu jero. Jalur ieu diresmikeun tanggal 27 Désémber 1902 sarta nepi di Padalarang tanggal 2 Mei 1906 ku Staatsspoorwegen Westerlijnen.

Jalur ieu boga loba jambatan, salah sahijina nyaéta Jambatan Cikubang yang anu miboga panjang kurang leuwih 300 méter sarta Jambatan Cisomang anu luhurna ti dasar lembah sekitar 100 méter sarta mangrupa jambatan pangluhurna di Pulo Jawa jeung Asia Tenggara. Salian ti éta di jalur ieu ogé aya torowongan karéta api pangpanjangna di Jawa anu aktip kénéh, nyaéta Torowongan Sasaksaat anu panjangna 949 méter. Nepi ka kiwari, pétak-pétak di jalur ieu anu geus jadi jalur ganda nyaéta pétak Cikampék-Purwakarta, Ciganéa-Sukatani, jeung Pléréd-Cisomang-Cikadongdong.

Jalur nu kahubung[édit | édit sumber]

Lintas aktip[édit | édit sumber]

Lintas non-aktip[édit | édit sumber]

Trém Karawang–Cikampék

Layanan karéta api[édit | édit sumber]

Panumpang[édit | édit sumber]

Barang[édit | édit sumber]

Daptar stasion[édit | édit sumber]

KA Galunggung Nagreg.jpg