Jalur karéta api Cikampék-Cirebon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jalur karéta api Cikampék–Cirebon
Informasi
Sistem Jalur karéta api rél beurat
Status Beroperasi
Stasion terminus Cikampék
Cirebon
Jumlah stasion 20
Operasi
Dibuka 1912
Dipiboga ku Ditjen KA, Kemenhub RI
Operator PT Kereta Api Indonesia
Daérah Operasi III Cirebon
Data téhnis
Lébar sepur 1.067 mm
Gancangna operasional 60 - 100 km/jam

Jalur karéta api Cikampék-Cirebon nyaéta jalur karéta api utama di lintas kalér pulo Jawa. Jalur karéta ieu mangrupa jalur pangsibukna di pulo Jawa. Ti mimiti 2002 jalur ieu enggeus mangrupa double track pikeun ngarojong kalancaran lalampahan karéta api. Jalur ieu kaasup ka Daérah Operasi III Cirebon.

Sajarah[édit | édit sumber]

Staatsspoorwegen mimiti ngawangun jalur karéta api di Cirebon ti saprak tungtung dékadeu 1900-an. Jalur anu ngan nepi Cikampék dipanjangan deui pikeun ngalayanan panumpang karéta api di Cirebon. Di tanggal 3 Juni 1912, jalur karéta api Cikampék-Cirebon bérés diwangun sarta mangrupa bagian ti pangwangunan jalur karéta api ka Purwokerto jeung Kroya. Jalur anu ka Cirebon difungsikeun pikeun ngahubungkeun jalur SS jeung jalur Semarang–Cheribon Stoomtram Maatschappij (SCS). Di tanggal 1 Nopémber 1914, dua stasion éta bisa kahubungkeun.[1][2]

Jalur nu kahubung[édit | édit sumber]

Aktip[édit | édit sumber]

Teu aktip[édit | édit sumber]

Daptar stasion jeung halteu[3][édit | édit sumber]

Katerangan:

  • Stasion gedé (kelas badag tipeu A/B/C) ditulis kandel.
  • Stasion manengah (kelas I/II) ditulis kandel-déngdék.
  • Stasion/halteu leutik (kelas III) ditulis biasa.
  • Stasion/halteu nu geus teu aktip ditulis déngdék

Cikampék-Haurgeulis[édit | édit sumber]

Haurgeulis-Cirebon[édit | édit sumber]

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Karéta api

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Nusantara., Tim Telaga Bakti; Indonesia., Asosiasi Perkeretaapian (1997). Sejarah perkeretaapian Indonesia (Cet. 1 ed.). Bandung: Angkasa. ISBN 9796651688. OCLC 38139980. 
  2. Staatsspoorwegen (1920-1931). Verslag der Staatsspoor-en-Tramwegen in Nederlandsch-Indië 1920-1931. Batavia: Burgerlijke Openbare Werken. 
  3. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia. 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs Resmi PT Kereta Api Indonesia


KA Galunggung Nagreg.jpg