Stasion Pegadén Baru

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stasion Pegadén Baru
Logo PT Kereta Api Indonesia (Persero).png
PapanNamaStasiun PGB.png
  • Singgetan: PGB
  • Nomor: 0907
Pegadenbaru station 100808-5792.JPG
Stasion Pegadén Baru, 2010
Lokasi
PropinsiJawa Kulon
KabupaténSubang
KacamatanPagadén
DésaKamarung
Kodeu pos41252
Informasi séjén
OperatorDaérah Operasi III Cirebon
Kelas stasion[1]I
Tingkat kaluhuran+27 m
Perenahna[2]km 124+264 lintas JakartaJatinegaraCikampékCirebon PrujakanPrupukPurwokertoKroya
LayananKutojaya Utara, Matarmaja, Gaya Baru Malam, Tawang Jaya (arah Semarang), sarta Tegal Éksprés.
Pamesenan tikétSistem tikét online, ngalayanan panjualan langsung sarta pamesenan di lokét.
Aya fasilitas ala bandara mangrupa check-in mandiri pikeun nyitak boarding pass.
Konstruksi jeung fasilitas
Jumlah jalur6 (jalur 2 dan 3: sepur lurus)
Jumlah péronHiji péron sisi sarta tilu péron pulo nu sarua-rua rada jangkung
Fasilitas anu aya di stasion ieu:
Logo PT KAI (Persero).svg
Fasilitas parkir: Aya
Boarding pass: Aya
Tempat ibadah: Aya

Stasion Pegadén Baru (PGB) nyaéta stasion karéta api kelas I anu perenahna di Kamarung, Pagadén, Subang. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +35 m ieu kaasup ka Daérah Operasi III Cirebon. Stasion ieu miboga opat jalur kalawan jalur 2 jeung 3 minangka jalur lurus. Stasion ieu mangrupa stasion panggedéna sarta stasion karéta api hiji-hijina di Kabupatén Subang anu ngalayanan naék-turun panumpang.

Layanan karéta api[édit | édit sumber]

Kelas ékonomi AC prémium[édit | édit sumber]

Kutojaya Utara, jurusan Jakarta jeung jurusan Kutoarjo

Kelas ékonomi AC[édit | édit sumber]

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Karéta api

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia. 
  2. Subdit Jalan Rel dan Jembatan (2004). Buku Jarak Antarstasiun dan Perhentian. Bandung: PT Kereta Api (Persero). 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs Resmi PT Kereta Api Indonesia

Jalur karéta api Cikampék-Cirebon
Stasion saméméhna:
Stasion Cikaum
Stasion saenggeusna:
Stasion Cipunegara