Stasion Pegadén Baru

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stasion Pegadén Baru

LiveryPapanStasiun 2020.svg

PapanNamaStasiun PGB.png
  • Singgetan: PGB
  • Nomor: 0907
Pegadenbaru station 100808-5792.JPG
Stasion Pegadén Baru, 2010
LokasiKamarung, Pagadén, Subang, Jawa Kulon, 41252
Indonésia
Luhur+27 m
OperatorDaérah Operasi III Cirebon
Letak ti pangkalkm 124+264 lintas JakartaJatinegaraCikampékCirebon PrujakanPrupukPurwokertoKroya[1]
Jumlah péronHiji péron sisi sarta tilu péron pulo nu sarua-rua rada jangkung
Jumlah jalur6 (jalur 2 dan 3: sepur lurus)
Informasi lain
KlasifikasiI[2]
Layanan
Kutojaya Utara, Matarmaja, Gaya Baru Malam, Tawang Jaya (arah Semarang), sarta Tegal Éksprés.
Fasilitas jeung téknis
Pamesenan tikétSistem tikét online, ngalayanan panjualan langsung sarta pamesenan di lokét.
Aya fasilitas ala bandara mangrupa check-in mandiri pikeun nyitak boarding pass.
Lokasi dina peta

Stasion Pegadén Baru (PGB) nyaéta stasion karéta api kelas I anu perenahna di Kamarung, Pagadén, Subang. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +35 m ieu kaasup ka Daérah Operasi III Cirebon. Stasion ieu miboga opat jalur kalawan jalur 2 jeung 3 minangka jalur lurus. Stasion ieu mangrupa stasion panggedéna sarta stasion karéta api hiji-hijina di Kabupatén Subang anu ngalayanan naék-turun panumpang.

Layanan karéta api[édit | édit sumber]

Kelas ékonomi AC prémium[édit | édit sumber]

Kutojaya Utara, jurusan Jakarta jeung jurusan Kutoarjo

Kelas ékonomi AC[édit | édit sumber]

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Karéta api

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Subdit Jalan Rel dan Jembatan (2004). Buku Jarak Antarstasiun dan Perhentian. Bandung: PT Kereta Api (Persero). 
  2. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia. 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs Resmi PT Kereta Api Indonesia

Jalur karéta api Cikampék-Cirebon
Stasion saméméhna:
Stasion Cikaum
Stasion saenggeusna:
Stasion Cipunegara